App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nu har jag bestämt mig!!!

Den 2januari börjar jag banta! Nu ska jag bli av med mina 7kg som hängt kvar sedan jag fick lill killen (som är 10månader). Trivs inte alls med min bulldegs mage men har inte orkat att göra något tidigare. Men nu hoppas jag att jag är mentalt redo! Ska även ta hem min orbitreck (utlånad till kompis) och börja träna på den de dagar då jag inte kan promenera. Jag ska köpa en bok där jag skriver varje dag vad jag äter och hur mkt kcal jag får i mig. Och hur länge/långt jag gått. Kommer att väga mig varje fredag morgon. Ingen idé att springa på vägen oftare då blir man bara besviken. Någon annan som ska börja efter nyår som vill följas åt? Kan vara roligt att peppa varandra!

2011-12-30
emcb
emcb

Det ska bli spännande på fredag och se om det hänt något på vågen alls. Men det är nog för tidigt för att hoppas på något.

I dag har jag i alla fall kört naturdiet morgon, lunch. Mellanmål blev det en smörgås + ett halvt glas saftsoppa. Middag en nutrilett bar. Kvällsmat 3knäckemackor (utan smör) med kok ägg på.

Jag har sådant socker sug så det är inte klokt. Men jag vet ju att jag är totalt socker beroende så jag behöver verkligen rensa kroppen. Jag har i alla fall lyckats stå emot frestelsen hittils.

Jag kommer att starta "denna tråden" under ÖVRIGT i stället. Den heter " Vi som vill bli av med gravid kilona".

2012-01-03
emcb
emcb

Hur har din första dag gått? ;-)
Jag körde frukost, lunch, mellanmål med naturdiet. Middag var vi bortbjudna men jag tog mest av de kokta grönsakerna och bara en liten liten kött skiva och en halv potatis :-)
Är rätt hungrig nu men jag tycker det är positivt för när hungern sätter in vet jag att kroppen tar av mitt fett istället :-)
Jag blir också trött och grinig men mitt knep är att äta med exakt tre timmars mellanrum. Är det riktigt jobbigt kan ett äpple eller morot mellan måltiderna hjälpa. Så gjorde jag i alla fall efter förra graviditeten och det fungerade bra!

2012-01-02
emcb
emcb

Vad kul då är vi två i alla fall :-)

Jag kommer börja med nutrilett eller naturdiet, fyra mål om dagen och äta middag med familjen men väldigt liten portion. Vissa dagar när jag har energin och viljan blir det naturdiet/nutrilett hela dagen. Ibland kommer jag byta ut något mål mot tex nudlar och knäckemacka eller något annat med lite kcal. Man får hitta sin väg så man inte tröttnar. Jag kommer tex ge mig själv lite lördagsgodis (lösgodis är min last) så det får bli 10bitar på lördagar :-)

2011-12-30
emcb
emcb

Ingen annan som har i nyårslöfte att gå ner i vikt?

2011-12-30
emcb
emcb

Japp så är det här med, behöver i alla fall börja med rätt ordentlig bantning för att komma i gång med att tappa kg. Men sedan gäller det att kombinera motion med riktig mat och mindre godis framförallt för att hålla vikten :)

2011-12-30
emcb
emcb

jag hade gärna gjort det men har ett par månader kvar av amningen först.. iofs träningen ska ja försöka komma igång med men av erfarenhet vet jag att det inte gör någon viktmässig nytta.. enda som funkar för mig är å hålla reda på kalorierna för å gå ner i vikt..

2011-12-30
osisen
osisen

svarar på min egen tråd :)

2011-12-30
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...