App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Så himla onödigt......

Har försökt komma in på "föräldrasnacket" sedan 7-tiden, för att läsa här inne, fördriva tiden lite grann i väntan på att barnen ska vakna.... Och ja, vad händer? Jo, efter ett antal gånger med bilden av "error"-sidan, då kommer jag in på sidan och nu hittar jag inget att läsa... Känns som ett ganska vanligt fenomen numera, få inlägg på sidan, och oftast inget att skriva.. lite trist, men sån´t är livet....   För er som undrar.. jo, jag lever och mår bra. Barnen har jullov och jag har massor att göra i skolan. Nyårsafton är inte riktigt planerad än, men vi ska antagligen fira ihop med ett gemensamt kompispar (även grannar till oss) men vi har inte planerat hur eller var än.... fast det är gott om tid kvar. Dagens planering ser ut som följande: Jag har pluggat från det att gubben åkte till jobbet strax före kl.6, och nu känner jag att jag kan ta en paus från skolböckerna. Stora dottern sov över hos en kompis i natt, så hon är inte hemma. Yngsta dottern ligger just nu under ett täcke i soffan och kollar på tv... hon ska hänga med mig till gymmet inom en timme, för jag ska köra ett pass. Som tur är har gymmet ett jättefint lekrum för barn, så hon underhåller sig själv utan problem under de drygt 2 timmar jag tränar. I eftermiddag ska vi åka och hämta gubben på jobbet, den han samåker med skulle sluta tidigare idag, men gubben ville jobba fulldag, så vi får hämta honom, blir en liten resa på 6mil enkel..men det är inga problem... Nu är det dags för mer kaffe :)

2011-12-30
Bitchen
Bitchen

neeej inte 2010... dumma mobil, det ska ju stå 2012 :)

2011-12-30
emcb
emcb

Japp error meddelande duggar det tätt av. Men jag märkte i går att jag bara fick upp dem på datorn med när jag gick in via mobilen fungerade det fint... ?

Kanske kan vara så att de på Libero är jul helgs lediga och därför händer inte så mkt här just nu... men jag hoppas på en hel del förbättringar när 2010 startar!

Nyår är planerad, blir några vänner som kommer hit. Gubben är ute och handlar nu och jag små städar lite. Kommer lite besök om en stund också, så ska fixa lite fika.

Börjar lära känna sidan bättre nu tycker jag och den är inte så färmmande och krånglig längre. Men den är allt i från lätt!

2011-12-30
emcb
emcb

Godförmiddag, 0-gradigt och klart väder...

har stormat men nu är det helt vindstilla och lugnt... sambon blev hemma idag med 9-årige sonen som har fått ett jack i huvudet... när han stod och väntade på bussen hem från fritis igår så tog stormen tag i honom så han blåste rätt in i en soptunna och slog upp ett jack i bakhuvudet, som tur var stod en lärare på busshållplatsen så hon ringde mig så jag kunde möta upp honom och plåstra om honom ordentligt då vi kom hem, det var inget stort jack så behövde iaf inte åka in till akuten... senare när sonen ska resa sig upp ur fåtöljen så trampar han rätt på en tandpetare som någon tappat på golvet så den går rätt in i hälen och jag får dra ut den ajajaj... så idag har sonen både ont i huvudet och ont i foten den lille stackarn :-/

Duktig du är som pluggar och tränar och står i, själv är jag helt slutkörd fastän jag inget gjort mer än att försökt ro iland julen och kaoset kring det... ska bli skönt när vardagen kommer tillbaka känner jag men först väntar nyår och allt kring det :-)

2011-12-30
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...