App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Era åsikter om babypuder?

Jag har alltid varit en hängiven motståndare till sådant, sen jag hörde att det inte är bra för bebisens luftvägar. Men vad tycker ni? Har märkt det senaste att tjejen är röd och fuktig (ser nästan ut som svamp) i armhålorna, och hur kommer man till rätta med det? Tvättar och torkar torrt, men det återkommer ofta ändå. Är lite talk svaret? :-)

2011-12-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Under pungen på sonen fyllde puder en funktion ibland, när han hade blöjor. Numera använder jag bara puder på mig själv, när jag ska vaxa armhålorna. :)

2012-01-06
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 5 månader

Jag har aldrig provat det, vet inte riktigt varöfr man ska använda det helt enkelt...

jag själv och sonen får sådana eksemsom du beskriver i armhålan. Jag smörjer dagligen med miniderm och vid röda torra fält tar jag bepanten. Hjälper inte det så är milison jätte bra att smörja med, finns receptfritt på apoteket. Börja att smörja morgon och kväll, sedan endast morgon, därefter varannan dag morgon. Man måste trappa ner all kortison salvor annars är risken att eksemen blommar upp igen.

När du badar henne använd acos badolja i badvattnet och undvik tvål m.m. med parfym i.

2011-12-30
emcb
emcb

Vi använder ju Inotyol i rumpan vid behov, men rumpan är ju lättare att lufta än armhålorna..

2011-12-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

jag har aldrig använt.. har iofs inte tänk på att det kunde vara skadligt men jag tycker bara det verkar konstigt.. haha

Har du testat typ bepanten eller sån salva? det brukar funka om de tinte e svamp förstås för då vette sjutton om något såntfunkar.. men jag tycker den e bra om lillis varit lite röd i rumpan vilket hon typ aldrig är men hur som helst den har funkat de få gånger helt enkelt ;)

2011-12-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...