App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Så typiskt!

Fick en ny medicin mot min värk och morgonstelhet och den har faktiskt hjälpt riktigt bra. Jag märkte det i alla fall tydligt när jag glömde ta den på julafton och nästa dag kom jag inte upp ur sängen... Så har känt mig så glad för att äntligen hittat en bra medicin. MEN, för det finns ju alltid ett men... Min mage har totalt gett upp sedan jag började äta den nya medicinen. Varje kväll får jag frossa och magen gör så ont och tillslut vänder den sig ut och in och jag får springa på toaletten under flera timmar. BLÄ! Ska ta mig i kragen och ringa min läkare för att fråga om det finns något att ta för att hjälpa magen, så här kan jag itne ha det varje kväll!

2011-12-28
emcb
emcb

Nu är jag riktigt trött!

ingde läkaren och fick en ny medicin. Så jag slutade med den jag hade och väntade i 4-5dagar med att börja med den nya medicinen. Magen lugnade sig helt och i går tog jag första tabletten av den nya medicinen. Kl 5 i natt vaknade jag med otroliga kramper i magen och frossa. Hände inget mer än att magen krampade ordentligt några gånger så jag fick andas mig igenom det, faktiskt inte klångt i från värkar. Nu vet jag inte om jag vågar ta den nya medicinen igen... Suck!

Jag måste ha något som fungerar nu, klarar ju inte av att ta hand om barn och hem annars. Jag har aldrig haft problem med magen tidigare i samband med mediciner, så typiskt!!!

2012-01-09
emcb
emcb

ja jag känner till den. Får se vad läkaren säger. Så trist bara när man måste äta mediciner för at tman äter mediciner :-/

2011-12-28
emcb
emcb

jag ska fråga om det men jag tror att det är mer för magkatarr.

2011-12-28
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...