App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

D-vitaminer...

Dels så har jag en tendens å glömma.. absolut inte varje dag men nån gång i veckan iaf eller två ibland.. då har vi dom ändå framme.. sen så spottar hon ut det så fort hon får det i munnen.. så nu börjar jag noja över att hon inte får i sig vad hon behöver.. jag frågade på bvc om det med å glömma å hon sa att det e inte hela världen så länge hon får de flesta dagar å jag blir bättre å bättre på å komma i håg dem det blir jag.. men hur gör jag med det här med spottandet? För det hjälper ju inte att jag kommer ihåg dem om hon inte får i sig dem :/

2011-12-26
osisen
osisen

Så fort din lilla börjat med fast föda, har jag ett tips. Ge dropparna på ena änden av en majskrok. På detta vis så gillar åtminstone min lilla att få sina d-droppar. Hon blir glad och ivrig så fort hon ser flaskan...

Sen beror det ju på om du ger den vattenbaserade eller oljebaserade. Oavsett vilken du ger så kan du testa att byta till den andra varianten. Den vattenbaserade smakar mer, vilket somliga bebisar gillar och andra inte. Jag ger den oljebaserade varianten, som inte heller behöver förvaras i kyl.

2011-12-26
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

hihi, kan ju kanske förklara varför bebis spottar ut. ;) på min lillkille så verkar det inte smaka sådär jättegott. jag gömmer dem i maten!

2011-12-26
mickelina81
mickelina81

men hallå jag har läst fel på flaskan.. tur att det inte var nåt som kunde vara farligt å tur att hon spottar ut det mesta... det ska vara 5 droppar inte 10!!!!

2011-12-26
osisen
osisen

hmm det kanske e jag som läst fel ska gå å kolla i annat fall så får hon kanke i sig sina fem om jag ger 10 :D

2011-12-26
osisen
osisen

ja jag gör verkligen allt för å komma ihåg dem å blir som sagt mycket bättre för varje dag :P Det är inte farligt å överdosera eller? jag läste nånstans att om ett barn har satt i sej en hel flska så ska det ändå inte vara farligt.. så då kanske jag kan ge 15droppar istället för 10 å hoppas på att några slinker ner iaf?!?!

2011-12-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...