App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snälla hjälp alla!!!!!!!

såhär ligger det till..jag har en son på 5 mån snart o jag ammar han hellt..o nu e det såhär att jag funderar på gå med i xtravaganza för o få hjälp med o gå ner i vikt. Men då e det så att jag får sluta amma han för jag kommer gå intensiv o då gäller det typ soppa i 4 mån o sen efter blir det mat. Vad kan jag ge pojken för mat??grött,välling??hur kan jag göra med han

2011-12-22
Brunet_tj
Brunet_tj

då jag har varit på möte o fått veta vad det kostar så får jag försöka gå ner på egen hand för jag har inte lust o betala över 3000 i mån o vi har inte råd med det heller.

Varför vill börja med det nu e för jag har 25 kg övervikt o för att jag ska må bra o kunna ta hand om mina barn utan att få hjärtklappningar o bli andfådd. Jag hatar min kropp som den är nu. Men jag kommer inte sluta amma min pojk nu för jag är inte mentalt redo för det o jag vet att det är bra för han att jag ammar han ett tag till.

Så ni som har gått ner tips till bra frukost,middag o mellanmål??

2011-12-22
Brunet_tj
Brunet_tj

eller så tar du tag i din vikt på ett mer hållbart sätt... finns inga genvägar till det perfekta ljudet som man brukar säga..

ska själv ta tag i mina gravidkilon som inte vill försvinna men först ser ja till så dottern får det hon behöver!

2011-12-22
osisen
osisen

Kan du inte vänta med sopp-dieten ett par månader till då?

Om du ska tvärsluta amma nu, är det ersättning som gäller. Visst kan du blanda upp det med lite gröt och smakportioner av mat, men ersättning blir huvudfödan till att börja med. Välling kan man ge tidigast från sex månaders ålder.

2011-12-22
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...