App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Efter dagens möte...

med psykolog pga utredning som försäkringskassan begärt så inser jag att det är jäkligt svårt att förklara hur man verkligen mår, sitter där och försöker och tycker att jag lyckas hyfsat och sedan åker jag hem, sover i några timmar pga utmattning då mötet totalt sugit musten ur mig, klarar med nöd och näppe att hämta dottern på dagis, väl hemma därifrån behöver jag vila ytterligare en stund så dottern får helt enkelt klara sig själv men ironiskt nog så somnar hon också så jag får verkligen vila i lugn och ro för en gångs skull... alla måsten som att ta hand om tvätt, städ, disk, slänga sopor, förbereda middan mm faller totalt och ingenting blir gjort för på morgonen innan mötet har jag varit både för trött och för nervös för att kunna göra något och nu efter orkar jag ingenting, har även ont i kroppen och är helt mosig i huvudet :-(

2011-12-19
Känguru
Känguru

Tack! Jag trodde verkligen att mötet gick rätt så bra igår, men när jag skulle gå efter två timmars mangling påstår psykologen att jag inte har några kognitiva svårigheter iaf... blev helt paff och fick inte ett ord sagt... frågade sambon därhemma vad som menades men han kunde inte förklara så nu på förmiddagen har jag googlat och hittat följande:

Kognitiva funktionsnedsättningar medför bland annat svårigheter att:


starta och ta initiativ
planera och förstå tid
minnas
hålla uppmärksamheten
hålla koncentrationen

Jag har ju problem med allt detta så kan inte förstå vad han menar, undrar såhär i efterhand vad är det jag missat förklara? Att vad sjuk och ha med försäkringskassan att göra e minsann som att va don Quijote och strida mot väderkvarnar. Fattar inte varför man ska utredas om psykologen och säkert de andra som jag kommer träffa ändå inte lyssnar på vad jag säger :-/

2011-12-20
Känguru
Känguru

låter som klassisk utmattningsdepression som det så vackert heter, eller som man säger på ren svenska, du har gått in i väggen. känner igen symptomen för jag har varit där själv o det är INTE lätt! det är så himla svårt att få folk att förstå hur man mår också, för de ser inte att det är nåt fel på en. det är skillnad om man brutit benet liksom... sen är man så mosig i huvet o trött o nedstämd o det gör att man inte heller klarar av att förklara 100%. bra att du verkar ha en gubbe som förstår iaf. :)

2011-12-20
mickelina81
mickelina81

Men vad skönt med en stöttande man, åtminstone! De är guld värda!

2011-12-19
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Fy, vad jobbigt det låter! Styrkekram!

2011-12-19
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

fortsättning... gubben tvingas handla middagsmat för det klarar jag inte heller och tack och lov som den klippa han är så beklagar han sig inte och nu står han vid spisen och brassar pannkakor och ser trots allt rätt så belåten ut ;-)

2011-12-19
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...