App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Senaste inläggen hamnar inte överst

På föräldrasnackets första sida kan man se alla senaste inläggen men just nu ligger de huller om buller oavsett om de har noll svar eller många och vilken tid det senaste inlägget kom eller besvarades. De ska väl ligga i ordning efter klockslag som de startades eller besvarades?! Så är nu inte fallet.

2011-12-19
emcb
emcb

Kommer ni "libero" att göra något åt det här.

Detta innebär i dagsläget att många trådar dör efter bara någon timme. Eftersom de bara hamnar längre och längre ner oavsett om de får svar... Detta hindrar att det blir positiva diskutioner och att man kan få flera människor syn på ens fråga tex. Om inte någon då går in under rätt rubrik och kikar på tråden. Men de flesta tittar bara på de senaste inläggen.

2011-12-21
emcb
emcb

Libero!

2011-12-20
emcb
emcb

Fast om du sorterar på Senaste diskussionerna hamnar de i rätt ordning och om du sorterar efter Senaste svaren hamnar de också i rätt ordning. Kolla tiden längst ut till vänster på båda alternativen så ser du. Men helst hade jag velat ha som innan, att senaste inlägg hamnade överst, oavsett om det är en ny tråd eller ett svar i en redan befintlig.

2011-12-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Nu när jag svarade på en tråd så ligger den kvar på nr 6 fast den är senast besvarad av alla trådar, ska den inte hamna överst?

2011-12-19
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...