App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

är det normalt att må så här illa?

Så här illamåeende har jag aldrig varit under mina andra graviditeter men nu mår jag illa från morgon till kväll..Värsa början på en graviditet jag varit med om..sjukt trött och bara ligger på soffan utan att orka röra mig..somnar mitt på dagen.orka inte laga mat eller gör någonting..Börja bli lite lite piggare men vad händer då jo då kommer värsta illamåeende som vara dag ut och dag in..Idag är jag i v 8 +1

2011-12-18
eden
eden

Jag mådde också så illa. Vill bara säga att det inte är normalt, att det räknas som en sjukdom som du både kan få behandling mot och sjukskrivas för.

 

Jag blev inlagd med dropp i vecka 8, fick senare även dropp i hemmet. Prövade många olika mediciner och kombinationer av mediciner. Det gick att hålla det i schack så att jag i senare delen av graviditeten relativt sällan behövde kräkas, men jag mådde ju absolut inte bra för det. Jag jobbade 25% de sista fyra månaderna av graviditeten, före det inte alls efter vecka sex då jag först hade lite semester och sen sjukskrev mig.

 

Sök hjälp hos specialistmödravårdens läkare! De vet vad det handlar om, vilket inte alltid är fallet på vårdcentralerna.

2011-12-19
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 7 månader

stackars dig

 Tack och lov jag har inte fått illamående under min första och den andra graviditet

2011-12-18

Första graviditeten mådde jag rätt illa de 3 första månaderna, kräktes på kvällarna och ibland på morgonen. Andra graviditeten mådde jag illa hela graviditeten ut. Kräktes så mkt att jag blev uttorkad och blev inlagd med dropp. Efter 4olika mediciner hittade de tillslut en som hjälpte och jag slutade kräkas kring v.30 men mådde illa tills han kom ut.
Kan tillägga att jag är extremt rädd för magsjukdomar nu, tycker jag har kräks för en livstid redan!

2011-12-18
emcb
emcb

med dropp? är det eftersom du kräkts så mycket eller haft svårt att äta?

Själv så har jag än så länge inte kräkts mer än 2 ggr men har jättesvårt att äta och gått ner i vikt tyvärr :( men hoppas hoppas att jag mår bättre efter v 12

2011-12-18
eden
eden
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...