App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

feber och febernedsättande?

min stora grabb hade feber första gången när han var 7-8månader.. min minsting är inne på sin tredje förkylning på sina 3,5månad.. så ja måste förbereda mig. I går fick hon sina 3månaderssprutor, i natt fick hon feber.. hon sov hela natten som vanligt men hon hade feber det gick inte att undgå, jag funderade på om jag skulle ge henne febernedsättande men valde att inte göra det eftersom hon inte var vaken.. hur gör ni när dom e så små, ger  ni direkt eller väntar ni? Jag kunde knappt sova å låg å höll henne i handen hela natten.. vill ju inte att hon ska vara ett barn som får feberkramper, det är min mardröm.. jag kommer få fullständig panik det e jag säker på.. När lilleman e sjuk går jag alltid på allmäntillståndet och om febern är jättehög så får han medicin men jag brukar om det går bra för honom å låta febern göra sitt jobb.. men hur e det med bebisarna egnetligen?

2011-12-17
osisen
osisen

Jag hade inte gett ett sovande barn i första taget. Det skulle i så fall vara om barnet hade väldigt hög feber, men då pratar vi feber som också skulle fått mig att först ringa och prata med vården.

 

Efter vaccinationerna har jag gett lillan alvedon så länge hon verkat ha ont.

2011-12-17
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

nej hon fårga bara om ja hade det hemma.. å det hade jag ju men som sagt hon sov så då vill man ju inte gärna väcka.. 

 

e inte heller sån som ger medicin i onödan men ja har ingen erfarenhet av sååå små sjuklingar å i dessa fall är det kanske bättre å ge än å strunta i det

2011-12-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...