App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hjälp! måste få sittläge i liggvagnen.. men hur , min hjärna har stannat :-)

jag har en hårdlift men utan möjlighet att fälla upp i ryggen för lite mer sittläge.. å jag har en dotter på 3,5 månader som inte nöjer sig med å ligga i vagn när hon e vaken.. i affärer har jag blivit tvungen å fälla ner suffleten å lägga henne kudde där å då har hon kunnat få en halvsittande ställning å på så vis blivit nöjd.. men ja vill inte ha henne så hon känns så exponerad även om vi inte e ute i rusningstrafik men ändå! att byta till sittvagnen redan e inte ett alternativ då den e framåtvänd :-\ hon kommer inte åka i liggvagnen så länge som ja vill om ja inte kommer på ett sätt å få upp henne lite..så snälla hjälp mig hur tusan ska ja göra.. skulle kunna ha med en tjock kudde å bulla upp med men då e frågan vårt gör ja av den när hon sover eller blir trött i ryggen? å ja måste komma på nåt, bygga nåt, uppfinna nåt.. hjäääääääääääälp!!!!!

2011-12-16
osisen
osisen

ja kan ha löst biffen.. ska bara sätta i testpiloten åxå :D hjälp av kudde å en filt å en sele.. tror det kan funka..  :D

2011-12-16
osisen
osisen

Jag har en pöl-konstruktör att hyra ut om du vill? Men han är inte billig! :-D Kan du inte lägga kudden under vagnen när hon sover då?

2011-12-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...