App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hejsan allihop!!

Hejsan allihop! hoppas att allt är bra med er. Jag har inte varit här inne på ett bra tag nu, tiden finns inte riktigt.. Tänkte mest bara säga hej till er, gamla som nya medlemmar och höra att allt är bra med er!   Tänkte även skriva en liten uppdatering om hur det går här. Min son, som föddes i v 26+0, mår hur bra som hellst (förutom lite förkylning) och han växer så det knakar. På senaste BVC kontrollen pekade vågen på 7610 gram och måttbandet stannade på 67 cm, han är nu 9 månader (snart 10 månader), så det är en enorm förändring mot hans födelsevikt som var 900 gram och längd som var 34,4 cm.. Han rullar från mage-rygg och rygg-mage, han har börjat sitta själv och han stoppar allt i munnen, men oftast tar han bara nappen. Han äter pureer och älskar det precis som gröten.   Jag är oxå förkyld och har varit det i snart 4 veckor, detta för att jag har haft praktik på en förskola och inte riktigt är van vid bakterierna som flödar där. Jag börjar bli färdig med skolan, och är färdig i slutet på januari. Sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och vara mammaledig till i augusti när det blir dags för sonen att börja förskolan. Jag har dock redan börjat så smått och söka jobb, men det är egentligen ingen brådska med det.   Det var lite uppdatering från mitt håll! Hur går det för er? Kram från mig // Zipbullen

2011-12-13
zipbullen
zipbullen

ElinVS- Kul att höra att det går bra för dig oxå. Sonen har inga tänder på G ens (vad som syns).. Jag tror att det kommer gå hur bra som helst med att din sambo är hemma. Jag har ju som sagt haft 4 veckor praktik nu och hade även 4 veckor i september och då var sambon hemma med S och det har gått super bra. De avslutade babysimmet idag och dom fick en fint litet diplom, så nu väntar vi bara på kurs 2 som börjar i slutet på januari.
 
Jag börjar känna att orken inte finns kvar att ha en massa bollar i luften, sen sonen föddes har det varite jättemycket hela tiden.. så det ska verkligen bli skönt att bara vara hemma i ungefär 6 månader innan det är dags att börja jobba. (om det blir som vi tänkt oss, det brukar finnas en tendens till att inte gå som vi planerar) ;) 

2011-12-13
zipbullen
zipbullen

Hej själv!
Kul att höra att allt är bra med din lille!

Min lilla är ju lika gammal. Någon aktuell längd och  vikt har vi inte på henne, ska på bvc snart. Men hon mår bra. Har fått två sylvassa tänder, som gör ont när hon biter på fel ställen...

Själv har jag nu lämnat över staffettpinnen som föräldraledig till min sambo. Har däremot semester tills jullovet är slut, men då börjar jag jobba igen. Känns väldigt konstigt! Hur ska jag kunna vara borta hela dagarna från min bebis?! Men egentligen tror jag att det kommer att bli bra, bara jag kommer in i det och lillan accepterar att jag inte är hemma.

Sådärja, nu har du ett svar på ditt inlägg också, så det kan läsas enklare av fler. :) Ha det gott!

2011-12-13
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...