App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

varför finns det inga fina bebiskläder?!?!

Försökte hitta några fina kläder till dottern som hon kan få i julklapp.. hon e 3,5 månad nästan. Men det finns ju inget i välja på?!?!.. Antingen är det puttinuttprinsessgulligt.. å jag har inget e mot prinsessor men helt ärligt, till vardags? Å sen är det typ koftor å luvtröjor å volanger i mängder.. men vilken bebis kan ha sånt? hur bekvämt är det å pressa in en tremånaders i overallen med volangbody? eller lägga ner henne i vagnen med en kraftig stickad kofta med en skärp?! Å resten av kläderna var röda, jag hatar rött! Fy va besviken jag var, var in på hm lindex kappahl å åhlens men hittade endast en tunika på hm som jag gillade men den var tunn å kortärmad vilket inte läpar sig just för klimatet som är nu så ja valde å skippa den! Hade ju funkat med någon typ bolero till i nåt tunnare material men nope det fanns inte då var det en tjock jäkla stickad kofta eller liknande man fick ta :/ BLÄ! längtar till hon blir stor nog å gå så man kan köpa alla typer av kläder så man får nåt å välja på!

2011-12-13
osisen
osisen

men mamsan din unge sitter ju :-) då får man ha sånt ;-) min.mini kommer åxå få sånt när hon blir stor :-P

2011-12-13
osisen
osisen

Haha, blir lite full i skratt när jag läser, för en av de saker jag köpte till Ingrid igår var en body med påsydd volangkjol! Säkert jätteopraktisk, och jag är ju oftast praktisk, men den var så söt och så matchade den en klänning jag har! Så jag tänkte att vi skulle vara sådär pluttesnuttegulliga och ha matchande outfits nån gång under helgerna! :-D

2011-12-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

pop e ju neotralt...mer än de andra affärerna iaf...

2011-12-13
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

ja men som sagt så e jag ju inte ute efter bodys eller byxor utan efter något lite finare men ändå något som kan användas :P tex snygga leggings å tunikor. Å visst det märks att det är december, får hoppas dom plockar bort alla dessa gräsliga röda kläder efter jul ;) haha,., nej men just rött det få hon ha på julafton men sen får det räcka! Har aldrig gillat rött å kommer nog aldrig göra heller! Sonen har iofs en del röda tröjor men det är bara för att han av nån anledning passar väldigtbra i lite mörkare röd å då kan man ju inte bara strunta i det faktum helt enkelt!

2011-12-13
osisen
osisen

ja inte på dom butikerna idag iaf. Å nej jag är absolut inte kräsen men det måste ju vara bekvämt för henne eftersom hon ligger ner 90% av tiden. Visst byxor å vanliga bodys finns det ju massor av men det har jag redan, nu ville jag ha nåt lite roligare, en tunika kanske och nåra snygga leggings men jag hittade verkligen ingenting. Allting var antingen rött eller "knöligt" och inget av de två är ett alternativ. Jo på åhlens hittade jag en barbapappa klänning/tunika/top va man nu ska kalla det som jag tyckte var fin men då fanns det inga leggings som passade till å då blev det tråkigt så då struntade jag i det helt istället.

2011-12-13
osisen
osisen

puff:)

2011-12-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...