App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Avregistrerade kontot på FL idag..

Jag tycker ofta det är spännande att läsa om allt mellan himmel och jord på sidan Familjeliv. Att läsa om andras vardag och ta del av tips och råd. Ibland till och med lägga några ord för någon annan som har det tufft med något för att visa stöd och på något sätt förhoppningsvis hjälpa till. Tycker även att det är skönt att skriva av mig och har tidigare bloggat men tyckte inte att det gav större effekt då jag vill få kunna diskutera mina tankar med andra.   Men nu till saken.. Vet inte om det är jag med mina graviditetshormoner som är överkänslig eller om folk verkligen är så respektlösa när dom kan skriva vad dom vill bakom en skärm. Är som sagt gravid och haft det lite kämpigt med både humör och livslust. När jag då delat med mig av känslor och tankar och letat efter andra som kanske mår som mig så har jag fått såna elaka kommentarer. Allt från att jag är knäpp i huvudet till att dom inte förstår hur min man kan vilja leva med mig. Meningar som verkligen gjorde ont när jag bara ville ha stöd, och då från en sida jag trodde man kunde prata öppet med om saker och ting. Vill inte visa mig mer där och tog bort kontot :(

2011-12-13
annicha88
annicha88
Gravid i vecka 17

vad jag förstått så är det du beskriver rätt typiskt för den sidan. en massa puckon som bara häver ur sig en massa elakheter och sätter igång en massa drama. det är bilden jag fått av den iaf. här är vi snälla iaf! :)

2011-12-15
mickelina81
mickelina81

ja jag håller med dig, vad någon än skriver så är de alltid nått fel, de kan handla om vad som helst...suck..folk hittar alltid nått fel i minsta lilla.

2011-12-13
ms_ela
ms_ela

Tack! :) Nej det ser verkligen annorlunda ut sen sist jag kikade in här :P Nej barnvagnar och så kanske inte väcker så stort intresse på den sidan. Mycket drama ska det vara så alla kan vara på och predika :P Hoppas verkligen på lite mer seriöst här :)

2011-12-13
annicha88
annicha88

hoppas du har bättre tur här inne då :D fast det e ju inte så mycket fart här inne längre :/ 
Ja läser gärna på familjeliv men jag skriver sällan inlägg tror jaghar skrivit 5stycken på ja vet inte hur många år som jag varit medlem å då har det endast varit frågor om nåt som jag inte fått svar på här, typ om barnvagn, bil osv.

2011-12-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...