App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

lucia på em....?

Undrar hur ni ser på lucia firande på em nu har våran fsk lagt småbarnens kl 15 och på den förskola jag hade nyss praktik på (pluggar till förskollärare) skulle de har kl 14. Sen sa de att det förväntas att man ta med sig barnen hem efteråt. Undrar om de väljer denna tid dådet är bäst för barnen eller passar den tiden de flesta föräldrar? Eller vill de helt enkelt själva sluta tidigt eller ta tiden till planering.

2011-12-13
sussiq82
sussiq82

Jag anser att oavsett tidpunkt får de inte räkna med att alla föräldrar kan vare sig delta eller i så fall ta med sig barnet hem! Är firandet på dagtid, vilket jag anser att kl 14 el 15 är, så kanske vissa föträldrar kan komma ifrån en stund, men måste tillbaka på jobbet och jobba igen tiden efteråt istället.

Vi har oftast lyckats pussla ihop så att en förälder har kunnat vara med, sällan båda. För oss har det oftast varit bäst när det varit julfest på kvällstid, med början klockan sex eller så.

2011-12-13
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

vi har alltid haft på eftermiddagen, klockan fyra, tycker jag har passat oss bra både när vi varit lediga å jobbat.. visst man får sluta lite tidigare då kanske men hellre det än å stressa till jobbet efter ett lussefirande på morgonen!

2011-12-13
osisen
osisen

Jag tycker att det beror på vad man gör det till... att ha det utomhus alltså... i år är det inte ritigt genomtänkt... jag tycker att det låter bra om man har det utanpå kläderna... men så sent som vi fick lappen hade man knappast hunnit fixa kläder till lucia....
Hoppas bara att det inte blir kallare än det är nu... för nu är det en hel del minus :(

2011-12-13
stinurt
stinurt

vi har klockan 4... för sent tycker jag då istället... dessutom ska de vara ute utan overall... de lär väl hacka tänder i minusgraderna... ;)

2011-12-13
stinurt
stinurt
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...