App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jobba natt - äta?

Jag har en liten fråga. Ni som jobbar natt eller mycket oregelbundet inklusive nätter hur äter ni då?   Äter ni på natten när ni jobbar eller tar ni bara något lättare som frukt?   Mitt jobb är inte så krävande och enda andledningen man egentligen behöver äta på natten är för att få energin för att kunna hålla sig vaken.   Vissa äter rejäla måltider på nätterna och andra inget , kanske frukt.   Jag tycker det är svårt att veta hur jag ska göra för jag missar ändå att äta regelbundet om alls.   Nu skall jag försöka komma in i rutiner att äta mer på regelbunda tider men det är svårt när jag jobbar ena dagen andra kvällen sen natt sen dag och sen natt osv...     Hur gör ni som jobbar natt? Äter ni på nätterna?

2011-12-11
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader

Jag åt inget på natten när jag jobbade natt, för blev helt enkelt inte hungrig på natten då det är en tid jag normalt inte äter, så kvällsmat i normal tid på kvällen och sedan frukost på morgonen innan jag la mig för att sova var det som blev bäst för mig. Brukade dock ha med mig ett litet matpaket men det åkte med hem på morgonen igen :-) Jobbade treskift så det var inte så många nätter på en månad som var nattpass, hade möjligen varit annorlunda om man bara jobbade nätter...
 

2011-12-12
Känguru
Känguru

Jag åt första tiden jag jobba natt men sist så käka jag bara frukt. Jag har svårt att äta i vanliga fall och det är inte för att ja inte tycker om mat utan bara dålig vana.  Och käka jag på natten  så rubba jag det ännu mer. Nu ska jag bli duktig att äta mer regelbundet och se till att fläsket bränns eller ja inte riktigt men iaf få in rutiner så jag äter bättre så att jag sedan kan koncentrera mig på att få energi och sen gå ner i vikt.
 
Men det är svårt. Speciellt jag som har "inget" att göra, man blir så trött och då äter man ju oftast för att få lite energi men då rubbar jag hela frukosten med så då kandet gå långtid innan jag äter igen. Haha!
 
Tack för svar! ;)

2011-12-11
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...