App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Dottern har ont! :(

Inget bvc att ringa en söndag, så vad gör jag!? Min minsta tös är 8 mån och har precis börjat att acceptera att äta lite mat. Hon har bara ätit mjölkersättning, majsvälling och lite mjölkfri gröt tills nu. Ev är hon allergisk mot mjölk mm. Vill testa henne, men bvc säger att det är för tidigt? Iaf sen hon börjat äta, så blir resultatet ett konstant bajsande! Det i sin tur har gett en mkt röd o irriterad- rumpa som har behandlats med allt som kan tänkas! (Svamdödande, zinkpasta, bephanten mm) Har följt bvc råd. Idag har det övergått till sår som blöder o vätskar sig!  Har nu en ledsen bebis som ligger utan blöja..Underlivet ser hemskt ut :( Men hur ska vi lyckas läka detta? Tar tacksamt emot tips!

2011-12-11
Bellis80
Bellis80
Barn på 2 år och 5 månader

Ja jag ringde 1177 sist när hon var väldigt sjuk o fick riktikt bra bemötande!
Fick svaret på bvc att de inte allergi testar så små barn. För det brukar inte visa något då? Men frågan är hur länge man ska vänta?
Har bytt 8 bajsblöjor bara idag! Kan lova att det inte hjälper läkningen :/
Alvedon kanske är bra i detta läge MEN, ger jag flytande så kräks hon kaskader och ger jag supp så retar det tarmen..hopplöst.

2011-12-11
Bellis80
Bellis80
Barn på 2 år och 5 månader

Jag hade faktiskt gett Alvedon till henne också mot smärtan, har ni det hemma?

2011-12-11
emcb
emcb

Klart du ska ringa 1177! Hon har ju ont och de kan sitta med jätte bra tipps. De kan även hänvisa dig till att åka till en jour öppen vc med henne. Det låter inte som att ert BVC gjort så mkt vettigt hittils. En barnläkare behöver utreda ev allergi och även titta på hennes utslag i rumpan. Ibland är BVC lite för stolta för att skicka barn vidare...
Men ring 1177 nu så har du gjort vad du kan idag. Det är bara förklara hela situationen så kommer de garanterat försöka hjälpa dig. Jag har bara fått bra bemötande när jag ringt dit.

2011-12-11
emcb
emcb

Tack :)
Ja det är inte roligt när det gått såhär långt!
Tänkte ringa sjukvårdsupplysningen, men det kändes lite dumt att ringa om en sån sak?
Men det får allt bli bvc imorgon! Hon somnade först nu, för att hon har så ont :(

2011-12-11
Bellis80
Bellis80
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...