App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan inte sätta in poäng ...

ja som rubriken säger så kan jag inte sätta in poäng i poängshopen. Det står att jag inte är medlem ? Men det är jag ju , annars hade jag ju inte kunnat skriva här från min inloggning? :S  Skumt, blir galen på nya hemsidan snart. Har ju börjat förstå upplägget, men tycker det är lite brister här och var. Jag kan dessutom inte skriva in mig i ankomstlistan i gruppen 2012-03 , eller då får jag skriva av allting . Det går inte kopiera och klistra in hela texten :S  Någon som vet hur man ska göra för att lösa detta?

2011-12-10
_Sanna
_Sanna

Ja jag håller med dig , innan kunde man ju åtminstone sätta in poäng och följa med lite här på sidan... men det är svårt nu tycker jag :S

2011-12-11
_Sanna
_Sanna

hur menar du nu ? När man ska sätta in själva poängen? 
För jag kommer inte ens dit :/ jag får bara upp ett meddelande om att jag inte är medlem i liberoklubben. Att jag måste redigera inställningarna eftersom det krävs att man bara får vara medlem i klubben om man har småbarn eller är gravid och jag är ju gravid..

2011-12-11
_Sanna
_Sanna

annars har flera haft problem eftersom de skrivit med små bokstäver ist för stora... är det inte det som är problemet då??

2011-12-11
stinurt
stinurt

Okej , jag testade igår också . Men får se imorgon, jag har slängt iväg ett mail till dem iaf :)

2011-12-10
_Sanna
_Sanna

Jag har ju redan samlat poäng , alltså när den andra sidan var igång. Så det antar jag att jag ska vara :S Men får kika lite närmre på det då  & gravid är jag..
Men tack för hjälpen iaf, ska kolla om det fungerar annars så får jag maila till dem :)

2011-12-10
_Sanna
_Sanna

Nja... Du kan ha en inloggning här utan att vara medlem i Liberoklubben. Har du anmält dig till just Liberoklubben? På snacket kan man vara med oavsett om man har barn eller ej och oavsett om de är bebisar eller tonåringar. För att vara med i Liberoklubben ska man vara gravid eller ha små barn.


Jag vill minnas att det krånglade en del för mig när jag skulle gå med, att jag fick fylla i flera gånger innan det till slut fungerade. Ett annat sätt om det krånglar är att maila eller ringa Libero och be om hjälp.

2011-12-10
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...