App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snälla Libero!

Byt plats på "antal visningar" och "antal svar". Jag struntar i hur många som har läst tråden. Jag vill veta hur många som har svarat i den. Det indikerar mer "intressestatsus". D v s sätt "antal svar" till vänster om "antal visningar".   Sen kan ni gärna få styra om fontstorlek på olika saker. Just nu är texten "nytt ämne" GIGANTISKT stor. Det jag försöker skiva under "skriv mer detaljer" är däremot pyttelitet.   Ö h t känns det som att er text är orimligt stor i förhållande till annat under Föräldrasnack.   Sen kan ni ju vara medvetna om att vi är ett ganska stort antal medlemmar som har passerat blöjstadiet för länge sedan. Att redigera i sin profil blev ju helt ogörligt eftersom man fastande på blöjfrågor.

2011-12-09
Nickan
Nickan

eden: Libero har jobbat massor under hela november för att få till denna sidan. De VILL ha åsikter och tips för vad de kan göra bättre och hur alla vill ha det, de har bett om det. Sidan är nämligen inte helt färdig ännu och det finns saker kvar att göra. Även om mycket blivit bra också.

2011-12-09
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

fattar inte  varfor klaga!?! libero e ju mycket battre an innan,om man bara ska vara klagoande och inte finna sig i nya libero behover man inte vara har.sager bara en sak....libero har blivit mycket bra .ser mycket trevligare ut och gjorts till en mycket roligare plats...men sa klart alltid ska det vara ngon som klagar

2011-12-09
eden
eden

Och jag vill kunna välja att sortera allt på första sidan under "senast skrivet". Väljer man senast svar så försvinner nya diskussioner utan svar. Och väljer jag senaste diskussioner, så försvinner en "gammal" diskussion med nya svar... :( JÄTTEDÅLIGT!!!!
I övrigt håller jag med dig om precis alltihop, men det är ju för att du är så klok Nickan! :)

2011-12-09
HonSolo
HonSolo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...