App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hemorrojder...

Bara av att höra ordet får jag rysningar! Men tyvärr är det så efter förlossningen... Vissa dagar är det bättre än andra. Har försökt att behandla det själv men det kommer tillbaka från och till. Jag tycker att det är lite pinsamt att ringa till vårdcentralen om detta men jag måste nog snart ta mig i kragen och göra nåt åt det.  Finns det någon mer där ute som har samma problem?! Vet att jag inte är ensam men det känns lite som det eftersom att man pratar oftast inte om sådant här...

2011-12-09
Kauppinen123
Kauppinen123

Tack så himla mycket för alla tips och svar!!!
Jag vet inte riktigt om det är hemorröjder heller... Det är liksom en lite flik som sväller upp ibland och ibland inte... Men som sagt får nog ta det då jag ändå ska ringa till efterkontrollen snart... Tillsvidare får man väl pinas igenom toalettbesöken ;)

2011-12-10
Kauppinen123
Kauppinen123

Jag fick hemska efteråt på grund av järntabletterna jag var tvungen att ta. Var på VC men fick bara stolpiller, de hjälpte ingenting och inte salvan heller, de lindrar bara för stunden =( Det är ett riktigt helvete varenda dag.

2011-12-09
Catala
Catala

bara en liten fundering... vet nån vad de gör om egen behandling inte funkar? har de starkare grejer de skriver ut? har ju hört mardrömshistorier om att de bränner o opererar o allt möjlig... :S

2011-12-09
mickelina81
mickelina81

Jag fick också det efter förlossningen. Försökte med stopiller men hjälpte inte, testade då med salva men hjälpte inte heller. Ville inte ringa vc så gav mig den på att testa igen... Körde med salva och stopiller samtidigt och då blev jag äntligen av med dem. Så testa om du inte redan gjort det!

2011-12-09
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...