App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Värktablett kombinera

Har ni erfarenhet av att kombinera värktabletter? Kom från kiropraktorn nyss, ryggskott o vad gäller smärtstillande för det var hans tips: Ta en alvedom eller  panodil ihop med en ipren o ta det 3 ggr per dag. Är det bra att kombinera??? Han har jobbat som kiropraktor i 25 år men är så klart ingen läkare..Ville kolla med er om ni vet...För jag har bägge sorter hemma,men vet inte om jag ska blanda...

2011-11-16
linda__74
linda__74

ja dem fungerar bra att blanda.. däremot ska man helst hålla tidsintervallen som gäller för varje tablett..

2012-07-30
osisen
osisen

Jag har blandar massor med gånger, har även blandar citodon med ipren på tandläkarens inrådan.. OM det skulle ha bättre verkan vet jag inte då citodon inte verkar alls på mig.

2012-07-30
Yrwen
Yrwen

Det går bra att kombinera paracetamol (ex Alvedon) med ibuprofen (ex ipren). Ofta är det klokt att inte ta dem helt samtidigt, utan låta effekten gå lite omlott. Paracetamol får tas upp till fem gånger per dygn, men effekten håller i sig lite kortare tid. Du kan börja med att ta båda, sen tar du Alvedon igen efter 4-5 timmar medan du väntar 6 timmar (från första tabletterna) innan du tar nästa Ipren. Men får du smärtlindring över hela dygnet med att ta båda samtidigt tre gånger /dygn så går ju det precis lika bra.

2011-11-26
ElinVS
ElinVS
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...