App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Var jag för hård?

I kväll knackade det på dörren och tre tjejer stod utanför och sa bus eller godis... de var utklädda men kanske inte så mkt energi bakom klädseln. I alla fall så sa jag -nej tjejer nu är det faktiskt inte halloween längre så vårt godis är slut. Vadå slut blev svaret i från en tjej. Ja halloween var i måndags och då hade vi godis till de som kom. Jahaa...   Var jag för hård eller vad tycker ni? Hade nog kunnat skrapa fram lite godis men tycker faktiskt att det måste finnas någon gräns. det räcker ju med att det kom barn både fredag, lördag och måndag... eller?

2011-11-02
emcb
emcb

_M_
För att vi är några som testat denna sidan en hel månad parallellt med den gamla. Det mesta har vi skrivit i kategorin "Liberos nya hemsida", med där raderade de alla gamla inlägg innan sidan gjordes offentlig. Alla inlägg i övriga kategorier har fått vara kvar.

2011-12-08
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Grundkurs ett A i Halloweenfirande: "Bus" får inte förekomma! Ett B: Absolut förbjudet att tigga pengar!

OCh vad gäller dagen, så tycker ju jag som du. Halloween är 31/10, oavsett veckodag. Folk får ha privata spökfester vilken dag de vill, men utklädda barn på tiggarstråt uppskattar jag om de kommer på rätt dag. Fast jag har gett godis till de som kommit helgen innan också, däremot INTE på allhelgonahelgen.

2011-11-07
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Självklart sa jag det med en trevlig ton och jag sa att de var fina i sina kläder :)
Men ska man nu ta över en tradition i från ett annat land kan man väl åtminstonde hålla sig till rätt datum.
Kommer det barn denna helgen kommer de inte få något alls.
 
Något som irriterade mig är att jag läste i lokatidningen att det var flera som fick ägg kastade på dörrar eftersom de inte var hemma och andra barn som sprayade rak skum på portar för att det inte gick att komma in.... vart är föräldrarna?

2011-11-04
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...