App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Symtom försvinner - kommer och går?

Hur hade ni det med symtom tidigt i graviditeten? Kände ni av symtom konstant eller från dag till dag som kom och gick? Är så orolig så fort jag inte ”känner mig gravid”. Hur kände ni?

2023-01-15
FNF_1401
FNF_1401
Gravid i vecka 9

Jag spenderade de första 4 veckorna jag visste att jag var gravid med att total-panika typ varannan dag eftersom mina symptom varierade så otroligt från dag till dag! Vissa dagar vaknar jag upp och bara känner att ”nej jag är inte gravid längre”, och andra dagar har jag jättemycket symptom. Jag gjorde tidigt ultraljud för ett par dagar sedan, och just den dagen var en sån helt symptomfri dag, och då såg jag ett litet hjärta som slog, så sen dess har jag insett att levde fostret den dagen, så lever det förhoppningsvis även nästa dag jag vaknar upp utan symptom… :) Så det kan nog verkligen variera, utan att man behöver oroa sig!

2023-01-15
Rosaclementin
Rosaclementin
Gravid i vecka 12

Är i vecka 9 och känner inga symtom. Enda symtomet jag haft har varit ömma bröst men detta tycker jag börjar avta lite.

2023-01-15
Tulpan97
Tulpan97
Gravid i vecka 13

Med första hade jag illamående i 3 dagar och sen mådde jag hur bra som helst resten av graviditeten. Med andra sonen så var jag konstant illamående från vecka 4-13 och när jag en dag vaknade upp och det var borta så fick jag panik (allt gick bra och resten av graviditeten var väldigt enkel) Bm sa att det är väldigt vanligt med symptom som kommer och går och att mkt kan bero på vad man ätit, hur aktiv man varit osv. Grattis till plusset!

2023-01-15
H1988
H1988
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...