App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nån mer som känt som jag som gett ersättning

Ger ersättning till min son som är en månad. Men allt jag känner från honom är att han vill amma, han letar hela tiden efter mina bröst och känns aldrig nöjd hos mig. Kan inte gosa med han utan att han blir tuttig och han är gnällig hos mig hela tiden. Känns som jag är en dålig mamma som inte kan erbjuda han mitt bröst. Har inte energi till att försöka amma då jag har förlossnings depression. Vet inte hur jag ska ta mig igenom detta. Någon som varit med om samma sak?

2023-01-14
irislove
irislove
Bebis på 2 månader

Sen känner de lukten av dig och förmodligen doften av mjölk = vilket triggar deras inbyggda instinkt att söka till bröstet oavsett om de nyss ätit eller inte.

Vår dotter var sån men hon fick napp istället och blev hur nöjd som helst. De har inbyggt att vilja suga, vissa mer än andra. Så det handlar inte alltid om att de vill amma. De vill bara suga på något.

2023-01-14
ThereseA
ThereseA
Bebis på 9 månader

Vill inte vara sån men det handlar inte om att de söker bröstet för att amma. Eller missförstå mig rätt de de söker bröstet därför att de vill ha mat. Det är inbyggt i deras överlevnad.

2023-01-14
ThereseA
ThereseA
Bebis på 9 månader

Tack snälla för ditt svar. Jag får bara stå ut tills han lugnar sig med det då. Vill bara han ska må bra 🥺❤️

2023-01-14
irislove
irislove
Bebis på 2 månader

Ska tillägga att jag försöker med napp hela tiden men han vägrar den för det mesta.

2023-01-14
irislove
irislove
Bebis på 2 månader

Hej vännen,

Brinner lite extra för oss "ersättningsmammor" 😊 och ville bara flika in att du är inte en dålig mamma bara för att du ger ersättning istället för bröstmjölk ♥️. Jag hade en urusel förlossning som slutade i kejsarsnitt och fick börja med ersättning till sist pga olika faktorer relaterade till förlossningen. Oberoende i vilken form du ger ditt älskade barn mat så får ju den lille mat och du tillgodoser och uppfyller ett primärt behov. Tuttigheten kommer säkerligen ge med sig snart då din plutt fortfarande är så pass liten. 😊 Använder du napp? Annars kan ju det hjälpa om bebis är tuttig. 🙂 Allt gott till dig!

2023-01-14
Emerentia32
Emerentia32
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...