App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

babyshower

Hej! hur har ni gjort med babyshower? har ni själv ordnat det eller har era vänner/familj överraskat er? min sambos vänner ska överraska honom om två veckor med en babyshower och det gör mig jätteglad för honom då jag vet det betyder mycket att hans vänner visar den typen av kärlek åt honom. Han har en stor kompisgrupp där de flesta varit vänner i över 20 år. Själv har jag två små kompisgrupper med 2-3 vänner per grupp som inte har kontakt med varandra så tror inte någon babyshower kommer ordnas åt mig 🥲 Blir ledsen då jag tänker på det och det får mig att känna mig ensam. Hur har ni andra i samma situation löst det?

2023-01-13
Tekki
Tekki
Gravid i vecka 35

Jag nämnde min sambos babyshower i förbifarten så vi får se 😂 ett annat problem
är att alla mina vänner har flyttat till olika städer och länder så kan bli klurigt ändå 🙈 men får se om mina syskon ordnar något istället hehe. Jag är första som får barn av mina vänner så vi har ingen tradition med babyshowers. Men jag är ialf glad att min sambo kommer få uppvakas 🥰

2023-01-15
Tekki
Tekki
Gravid i vecka 35

Vilket fantastiskt initiativ av din killes kompisar! Wow! Känns ju jätte kul att läsa att de gör sådant för varandra då även de blir föräldrar och inte bara kvinnan. Ang din så kanske du kan prata med din familj, syskon eller andra nära släktingar eller om du har ngn lite bättre vän i umgängeskretsen som skulle kunna dra ihop ngt för dig?

2023-01-14
H1988
H1988

Nämn din sambos babyshower lite så där i förbifarten för dina vänner så kanske de får en spark i baken. I min vänkrets har vi alltid överraskat varandra.

2023-01-14
KarroK
KarroK
Gravid i vecka 18

Tack för svar!
ja det är något killarna i hans kompisgäng börjat med sedan första vännen fick barn, tror det är något dom kommer anordna åt alla blivande pappor i deras gäng. 🙈

2023-01-13
Tekki
Tekki
Gravid i vecka 35

Jag överraskades med en babyshower anordnad av mina systrar där familj och vänner närvarade. Men min sambo fick ingen, och jag känner ingen vars sambo fått heller? Ingenting jag sett eller hört i alla fall, men otroligt fint att pappa också får en babyshower tycker jag!

2023-01-13
0331
0331
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...