App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ej analyserbart nipt

Är det någon som varit med om att nipt testet inte gick att analysera? Jag gjorde ett nipt, fick svar att det inte gick analysera. Tänkte då att jag kanske gjort nipt lite för tidigt i graviditeten. Gjorde därefter ett kub, allt såg bra ut där. Sen gjorde jag om nipt någon vecka efter kub, fick svar igen nu att nipt inte gick att analysera. Är jätte orolig att något ska vara fel, missfall eller så. Någon som varit med om likande?

2023-01-13
Josik
Josik
Gravid i vecka 20

Tack snälla för svar! Jag uppsökte gynakuten i helgen pga smärtor i magen (förstoppning) fick då även se lilla bebisen, den mådde toppen. All oro försvann! Får väl bara förlika mig med att jag är en av alla kvinnor som det av någon anledning inte går att göra nipt på, ca 1% av oss.

2023-01-15
Josik
Josik
Gravid i vecka 20

Har inte varit med om liknande men kan du inte få hjälp av din bm att reda ut det? Eller vända dig direkt till labbet eller provtagningsstället? De borde ju kunna hjälpa dig att reda ut vad som hänt. Det positiva är ju att du gjort kub och att bebisen mådde bra då och snart är det väl dags för rutinultraljud så då får du möjligheten att se bebisen igen. Förstår att du är orolig men det bästa är nog att försöka söka svar hos vården så du kan släppa din oro. Lycka till! ❤️

2023-01-14
H1988
H1988
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...