App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Huvudvärk & trötthet

Hur är det med huvudvärk & Alvedon? Har haft konstant huvudvärk i typ en vecka nu men har varit nojjig över att ta Alvedon eller liknande, vet att Ipren är stort nej. Har sån huvudvärk samt trötthet att jag inte orkar med nått alls, har hamnat efter med plugget för har sovit hela dagarna på senaste (pluggar distans) har ni nå tips?

2022-11-25
Sofia321
Sofia321
Gravid i vecka 19

Säger som andra här att alvedon är ok. Men varför har du huvudvärk? Det kan va tecken på högt blodtryck under graviditeten. Det behöver isåfall behandling. Om det var jag hade jag nog kontaktat BM och talat om mitt mående.

2022-11-28
Aniiih
Aniiih

Jag var också supernojig över läkemedel trots att jag visste alvedon var ok. Åkte på en ordentlig influensa med hög feber och vågade fortfarande inte ta något. Men efter att ha pratat med flera barnmorskor och läkare fick jag lugnande besked att jag kunde ta maxdos så länge jag behövde utan att det fanns några risker. Gör dock inte som jag först gjorde och ta bara en tablett när det står 1-2, då hjälper det inte, och dumt att ta i onödan:)

2022-11-26
MammaAmanda
MammaAmanda
Bebis på 4 månader

Alvedon får du ta 👍🏻 Men som med allting annat så får du ju inte ta fler än vad som står på förpackningen att du får ta 😊

2022-11-26
ThereseA
ThereseA
Bebis på 9 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2022-11-26
Sarulven
Sarulven
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...