App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Molande värk negativt test

Hej! Vi har sedan sommaren försökt få vårt andra barn. Denna månaden prickade vi in ägglossning (14/11) perfekt enligt natural cycles och ägglossningstesten. Har beräknad mens på söndag men har sedan igår haft molande värk och imorse även illamående efter frukosten. Tagit flera tidiga graviditetstest som alla visat negativt. Känner mig dock gravid, uppsvälld, molande värk (kan såklart vara mensvärk men har aldrig fått de såhär pass tidigt innan, brukar alltid få de kvällen innan mens som tidigast) lite illamående och gasig! Däremot så tog jag ett test i förrgår som jag igår kväll råkade se falla ur papperskorgen och den va då svagt (men smalt) positivt, men testet idag var negativt.. någon som varit med om detta förut? Hur har de gått? Har ni lyckats plussa senare? Kanske för lågt hcg?

2022-11-24
Majaniwla
Majaniwla
Bebis på 16 månader

Hoppas på att de är att hcg är lågt 🙄 ska fortsätta testa tills mensen kommer men inte jättehöga förhoppningar längre 🙄

2022-11-25
Majaniwla
Majaniwla
Bebis på 16 månader

Haft små känningar av sura uppstötningar idag, dock fortfarande negativt tidigt test! Lite ömmande bröst och smått molande värk fortfarande. Ska testa igen söndag eller måndag om mensen inte kommit! Otroligt less på negativa test nu😅

2022-11-25
Majaniwla
Majaniwla
Bebis på 16 månader

Intressant inlägg då jag känner exakt som du och är i samma sits som du (förutom mens på måndag). Har även nu under kvällen fått mycket uppstötningar, hoppas innerligt att det kan vara ett litet tecken. Hållare tummarna för dig, skriv gärna när du vet mer.

2022-11-24
Ebbasj
Ebbasj
Barn på 3 år och 10 månader

Kan ju vara så att ditt hcg är lågt, avvakta kanske att testa minst en vecka till om inte mensen skulle dyka upp innan dess!

2022-11-24
ThereseA
ThereseA
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...