App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Katten kissar i sängen efter kastrering

Hej! kanske inte en fråga jag borde ställa här men vi har nyligen kastrerat vår honkatt (ca. 5dagar sedan) och hon har sen dess endast kissat på textilier på golvet eller sängen. Förr kissade hon endast på olika ställen då hon löpte, men nu har det blivit varje dag sen kastreringen. Vi hade hoppats på att det skulle sluta efter hon blev kastrerad men besvären verkar vara värre nu.. Kommer vara jobbigt om hon kissar på alla baby grejerna i framtiden också, men vill absolut inte göra mig av med henne 😭 Har någon varit med om något liknande? hört att feliway ska hjälpa. Hon har annars inga problem med hälsan. Funderar på att lägga kisslappar för hundvalpar på golvet för att distrahera henne från sängen åtm, men det blir väl till en vana sen då antar jag 🥲 är helt lost i hur jag ska göra. Min sambo börjar bli riktigt trött på det och har nämnt om att vi kanske måste göra oss av med henne, men får sån ångest av att det skulle vara ett alternativ..

2022-11-23
Tekki
Tekki
Gravid i vecka 25

Jag skulle nog ta kontakt med veterinären och kolla med dom. Om hon inte kissat inne innan kastrering så låter det konstigt. Det kan ju vara en urinvägsinfektion eller liknande. Har själv 3 katter och om de skulle börja uppvisa ett beteende som hennes så skulle jag kontakta veterinären. Särskilt eftersom det låter som att det uppkommit i samband med kastrering (jag tolkar det utifrån din text). Ofta går det att få bukt med det mesta och jag önskar dig all lycka till.

2022-11-25
AngelicaO87
AngelicaO87

Hoppas att det löser sig för er, kattkiss är ju inte det trevligaste som finns men man vill ju gärna lösa problemet istället för att ge bort katten D:

2022-11-25
Chopythes
Chopythes
Bebis på 6 månader

Tack jag ska testa det! 😊

2022-11-24
Tekki
Tekki
Gravid i vecka 25

Prova med att byta kattsand, lägg till mer kattsand i lådan så att det blir lite att gräva i.
Katter kissar utanför för att markera, så testa nåt sånt kanske? Köp fler lådor också! :D

2022-11-23
Chopythes
Chopythes
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...