App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tryck nedåt, stickningar i tappen

Hejsan. Detta har pågått flertalet gånger under denna graviditet men inte jag upplevdes när jag var gravid 2020. Jag är gravid i vecka 34 (33+0) och var till bm idag där hon kände att bebis vänt sig men att han fortfarande är rörlig. Imorse var det som att bebis försökte gräva sig ner och ut vilket gav mig en rejäl smörta nedåt och i tappen. Den här smärtan har fortsatt även nu på eftermiddagen men med olika grad på smärta samt stickningar i tappen. Är bebis påväg snart? Blir orolig att han tänkt komma tidigare. Någon annan som upplevt detta?

2022-11-22
96Dahlberg
96Dahlberg
Gravid i vecka 35

Hej, 😊

Jag hade liknande "stickningar" under flertalet veckor. Tänkte många gånger att bebis skulle komma, men icke. Slutade med igångsättning i vecka 41 och akut kejsarsnitt vecka 42. Det är säkert din lille som tränger sig neråt med huvudet för att slutligen bli helt fixerad.

2022-11-22
Emerentia32
Emerentia32
Bebis på 3 månader

Jag har haft samma känsla de senaste dagarna. Stickande/svidande känsla. Är dock gravid för första gången så vet inte vad det kan bero på.. spännande. Hoppas de stannar kvar ett par veckor till därinne!

2022-11-22
Nyiforumet
Nyiforumet
Gravid i vecka 36
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...