App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag orkar inte mera

Hej! Nu behöver jag all hjälp jag kan få. Imorgon ska jag ringa till kvinnokliniken då det här inte funkar längre. Jag är gravid i vecka 37, går in i vecka 38 på onsdag och jag mår så fruktansvärt. Jag har magsmärtor dagligen som jag uppsökt läkare för flera gånger men dom kan inte förstå vad det är. Det verker så mycket i mina ljumskar och i min mage att jag inte kan stå upp vissa dagar, bokstavligen. Det gör så ont så jag gråter hysteriskt fram tills jag somnar av utmattning. Det här gör mig väldigt illa även psykiskt vilket är mycket farligt för min del då jag har lång historia av psykisk ohälsa och måste klara av att ta hand om min dotter på snart 3 år. Min fråga är, ni som varit med om liknande och haft problem, vad har ni fått för hjälp? Har ni kunnat få hjälp med hinnsvepningar eller vilken hjälp har ni fått?

2022-11-21
Madeleined
Madeleined
Gravid i vecka 38

Hej,
Vad tråkigt att läsa att du har så ont. Jag vet ju inte på vilket sätt du har ont i magen men du beskriver även ljumskar.
Jag är i v30 och har också extremt ont i magen till och från. Känns som tarmarna trycks ihop och strålar även ner mot ljumskarna. Jag tror detta kan vara ligamentsmärtor. Mina är värst på kvällen och natten. Får svårt att vända mig i sängen och gå upp på toaletten. Kan inte stå rakt upp när jag får så ont.
Är det liknande smärtor du har? Äter du även järn? Upplever att mina besvär blir värre av järn även om jag äter en snäll variant för magen.
Hoppas du kryar på dig och får hjälp snart!

2022-11-21
Ellenlinnea
Ellenlinnea
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...