App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Semper lemolac?

Någon som gett sin bebis Semper lemolac och kan berätta hur det funkat? Min dotter på 3 månader får magknip under och efter varje matning och vill snabbt upp och rapa. Hon hinner alltid bli ledsen och är ofta gasig i magen. Är aldrig "mätt och belåten". Kan lemolac vara ett bra alternativ? Nu äter hon HIPP 1 men verkar inte må helt bra av den. Nan har vi också testat men den fick hon ännu mer besvär av..

2022-11-21
Ängslig
Ängslig
Bebis på 3 månader

Hon har Dr browns flaska. Nu har hon fått Sempers Sensipro och upplever redan att magen är bättre. Så det var nog ersättningen som inte magen tyckte om.

2022-11-25
Ängslig
Ängslig
Bebis på 3 månader

Vad använder ni för flaska och dinapp? Kan vara så att hon sväljer massor av luft och därav får ont i magen och blir gasig för ni använder fel sort för henne.

2022-11-24
ThereseA
ThereseA
Bebis på 7 månader

Vilken typ av flaska använder du? Har hört om vissa som haft liknande problem, bytt flaska och så blir det bättre…

2022-11-24
Linn98
Linn98
Gravid i vecka 29

Lemolac är för bebisar som kräks mycket, det blir som en hinna på magsäcken som skyddar. Skulle istället rekommendera semper sensipro som är för magproblem och den har sempers magdroppar i sig 🙂

2022-11-23
VirreVonkan
VirreVonkan
Bebis på 10 månader

Nan HA ska vara bra. Nu hade våran BVC rekommenderat semper sensipro plus. Vet ej skillnad på lemolac och sensipro 😄

2022-11-21
Marreel
Marreel

Våran 1 månaders (snart) får lemolac, dock bara ca 2 ggr per dag (för att avlasta mina stackars bröst). Det fungerar bra. Lillkillen får inte ont i magen vad vi märkt. Dock får han ju inte så mycket per dag. Vi fick lemolac rekommenderad av BVC
Tycker absolut ni ska prova!

2022-11-21
AngelicaO87
AngelicaO87

Prata med BVC (min sköterska hade bra rekommendationer för oss efter att jag beskrivit våra symtom).

Lemolac fungerade klockrent på min nr 1, inga problem där, med nr 2 var det värre då vi inte ens hade provat vanlig Semper utan gick direkt på lemolac då det hade funkat så bra tidigare men hon kaskadkräktes mycket och ont i magen, så vi körde ett tag på mjölk/laktosfritt för att testa om det kunde varit det men det var det inte. Så vi gick över till Nan Sensitiv efter att jag pratat med BVC och den funkar klockrent för oss.

Så beskriv vad du upplever så bör de kunna guida er rätt 😊

2022-11-21
L82021
L82021
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...