App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rotaviruset- långdragna biverkningar?

Min son (snart 3 månader gammal) fick sin första dos rota för 1 månad sen och fick kvällen efter vaccinet feber som varade i 1 vecka. I samband med febern började han få blod och slem i avföringen. Eftersom han hade feber blev vi hänvisade att åka in till akuten pga hans låga ålder. Prover togs och inget visade på varken infektion eller virus i kroppen. 2 veckor sedan var vi på BVC och dem sa att jag skulle vara helt mjölkfri då jag helammar och de misstänker mjölkproteinsallergi. Sedan 1 vecka tillbaka har jag även varit utan ägg i min kost. Någon som varit med om liknande när det kommer till rota? Jag vet att blod i bajset kan bero på allergi men det jag tycker är oerhört märkligt är att det kom precis i samband med rota vaccinet. Dessutom så går han upp i vikt, gråter sällan och mår i övrigt bra MEN när han bajsar så gråter han då det verkar göra ont och som sagt han har blod från och till i bajset ibland mer och ibland mindre.

2022-11-20
Julhos
Julhos
Bebis på 2 månader

Hej, min dotter hade samman problem när hon var nästan 2 månader gammal, hon hade blod i avföring två veckor i rad.
Vi var också på akuten de sa samma sak att kanske hon är allergisk mot mjölkprotein men efter det var vi på Bvc igen efter en vecka och de sa att jag ska sluta med mjölkprodukter och se hur hon reagerade.

Blodet försvann efter en månad och jag började äta lite mjölkprodukter för att BVC sa att jag ska göra detta och se hur barnet ska reagera men jag såg ingen skillnader.

Vi fortsätter med besök på Bvc men de säger att dem vet ingenting varför hon hade blod och samma svar fick vi från akuten också att dem vet ingenting 🤷‍♀️

Nu är min dotter nästan 6 månader och de kom aldrig på nått svar om hon är allergisk eller inte, jag har sökt att göra allergiska prover men dem sa att hon är för liten för detta.

Skulle nämna att min dotter tåg inga vaccination på den tiden.


2022-11-21
Valina
Valina
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...