App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Börja förbereda

Halloj, när har ni börjat köpa grejer till bebis? Är i vecka 6+0 idag & vill ju redan börja köpa grejer. Men när är det ens rimligt att börja? Å vad är enligt er smartast att börja med å köpa? Samt hur ska man veta vad man ska köpa för minsta storlek på kläder till bebis? Har ni några tips på grejer som ni verkligen älskar att ni köpt. Har så mycket frågor å så få svar

2022-11-08
Sofia321
Sofia321
Gravid i vecka 19

Hej. Min fru är gravid i vecka 11. Vi har köpt lite kläder, en snuttefilt, tuggring, badrumskit (as bra för övrigt. Ett kit med nagelsax o allt man kan behöva för bebis). Sen har vi köpt skötbädd och ska hämta en bedside crib från en vän i veckan. Vi har smått börjat inreda barnrummet men tänkte vänta med vagn, spjälsäng och bilbarnstol till längre fram. Vi kände bara att vi inte ville lägga allt på "samma lön" utan ville sprida ut köpen lite så vi började lite smått. Svårt att inte göra det efter 4 år av försök.

2022-11-26
SaraJH
SaraJH
Gravid i vecka 21

Jag köpte ett gulligt set i stl 50 i V.12, det va det allra första jag köpte, mest bara för att ha något hemma att titta på när man längtade efter bebis! Sen köpte jag lite bas kläder så som bodys och byxor i ganska neutrala färger i V. 18 ungefär, köpte då i stl 50 och 56. V.20 köpte vi barnvagn och babyskydd och alla dess tillbehör. Något mer än så har vi inte köpt än, är i V.26 nu! Vi har bara gjort de som känts rätt för oss, finns nog inga rätt eller fel, handla exakt när du vill! :) grattis!

2022-11-11
Bjohanna1
Bjohanna1
Gravid i vecka 39

Börja handla när du vill! Det kliade i fingrarna på mig också. För mig har räddaren i nöden varit bärsele då båda mina barn behövt mycket närhet de flesta månaderna. Gällande vagn/bilstol, om du tänker köpa ny från butik, så kan det vara bra att veta att de flesta har så man kan beställa och sedan hämta ut när man vill plus en förlossningsgaranti om något skulle hända.

2022-11-11
Chall
Chall

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2022-11-11
Idski
Idski

Det är rimligt att börja handla när du själv vill...Ingen har att göra med när du börjar köpa bebisgrejer, för ingen annan blir påverkad av det 😄
Jag tyckte alltid att kläder var roligast att börja med. Strl 50 som minsta storlek har jag köpt. Både sonen och nu dottern har haft storlek 50 vid födseln. 56 var för stort.
Lycka till och njut 🥰

2022-11-08
Mammatillpojke
Mammatillpojke
Bebis på 3 månader

Visst kliar det i fingrarna:) Jag vill tipsa om att kolla in vloggar på youtube. Där finns det en hel del som delar med sig av vad de har köpt och om det var bra köp eller inte. Själv tänker jag att less is more och har förberett så lite så möjligt. Vi har vagn, skötdyna, sitter, spjälsäng, babyskydd till bilen, kläder från strl 56 och uppåt, babynest och tvättbalja. Termometer, nässug, nagelkit, 1 pkt blöjor. Fick jag med allt nu? Jag tror det. Det mesta har vi köpt nyligen. Resten kan man köpa efterhand man behöver det. Så tänker vi. Det finns så mkt babyprylar och allt är så gulligt... lätt att förköpa sig helt. Du bestämmer så klart hur du vill göra. Men som jag förstått det behöver man inte så mkt prylar egentligen. Ett babynest går t.ex att göra av en ihoprullad handduk och ett örngott. Handfatet kan duga för baden... Lite så. Men det beror ju på hur det ser ut hemma hos en och hur bekväm man vill va :)

2022-11-08
Aniiih
Aniiih
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...