App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Utmattad/foglossning

Hej! Jag är nu i v.22 (21+2) och har jobbat heltid natt sen början på juli, det har funkat delvis bra, lite besvär med foglossning som gjort att jag varit tvungen att sjuka mig. Förra veckan 14/9 jobbade jag en natt sen dagen efter var jag så utmattad så jag bara grät hela dagen och dagarna efter. Gick till vårdcentralen på fredagen och beskrev mina besvär. Där upptäcktes att jag hade urinvägsinfektion. Fick antibiotika för det i fem dagar och visade inget på urinodlingen. Är fortfarande utmattad och gråter vissa dagar igenom dels för att jag inte orkar göra något mer än att ligga i sängen och för att jag känner press över jobb. Gick till läkare idag på mvc för sjukskrivning, hon verkade rätt så negativ till att jag redan nu i v.22 var så utmattad och behövde sjukskriva mig, men jag orkar inte jag har ingen energi och foglossning som kommer på nätterna så jag inte får sova heller. Hon sjukskrev mig endast en vecka och bad mig vila denna veckan också skulle hon ringa dagen efter den 29/9 och höra hur det går. Jag grät så mycket efteråt för det har redan gått en tid och det känns inte bättre och jag kände mig inte hörd av den läkaren på mvc. Har ni blivit sjukskrivna av utmattning och foglossning? Vet inte hur jag ska göra framöver då jag jobbar 100% natt och gäktar inte med de, men förlorar inkomst av att gå ner i tid.

2022-09-22
Emelyw
Emelyw
Gravid i vecka 22

Jag känner mig rätt så nere och deppigt för tillfället. När jag borde vara glad och förväntansfull över att vänta en bebis för första gången. Känns hemskt. Förstår inte varför jag är så utmattad och deppig. Jag ska prata med läkaren igen på fredagen nästa vecka och säga hur jag mår. Känner jag mig inte bättre så får hon sjukskriva mig längre

2022-09-23
Pinglan96
Pinglan96
Gravid i vecka 22

Det här påverkar dig psykisk och jag tycker att du ska säga att du lider av psykisk ohälsa. Då måste de sjukskriva dig och inte tvinga dig dra till jobbet! Vilken dryg läkare!

2022-09-22
BEIZ
BEIZ
Gravid i vecka 32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...