App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fosterrörelser

Hej! Är i vecka 23+0 (första barnet). Tycker att bebisens rörelser minskat/ändrats de senaste veckorna. Innan var det full håll i gång om kvällarna. Nu är det ganska sparsamt. Känner dock bebisen varje dag. Var hos barnmorskan förr förra veckan och hjärtljuden lät fint. Men ändå orolig. Förmodligen helt i onödan. När bör man söka vård?

2022-09-20
Sarulven
Sarulven
Gravid i vecka 24

Hoppas det gått bra för dig. Annars råder jag dig att kontakta förlossningen om du misstänker minskade fosterrörelser. Var inne ett par gånger under båda mina graviditeter och det var så skönt att få komma in och bli kollad, var omöjligt för mig att koppla av och sova när jag var så orolig. Lycka till!

2022-09-23
Peppsson
Peppsson
Bebis på 13 månader

Jag kan inte svara på när man ska söka vård, däremot har jag upplevt samma sak. Förra helgen var hemsk, jag kände knappt bebis alls och hade sån ångest. Försökte allt. I vanliga fall känner jag honom i princip varje gång jag sitter eller ligger ner, men nu låg jag på rygg i timmar utan mer än som mest någon liten buff. Var hos barnmorskan igår och hon skulle lyssna på hjärtat och sa ”Oj vad han spjärnar emot!” när hon kände på magen och efter det kom han sannerligen igång igen haha. Nu är han igång nästan hela tiden istället. Jag antar att det kan variera mycket beroende på hur bebisen ligger och så. Men givetvis är det bättre att söka vård en gång för mycket 🧡 Hoppas din lille börjar sprattla ordentligt igen snart så du slipper oroa dig.

2022-09-20
Hoppaz
Hoppaz
Gravid i vecka 26
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...