App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När kommer illamåendet?

Är efter IVF äntligen gravid med våran första. Är i skrivande stund, enligt liberoappen, i vecka 8 (7+1). Mina symptom hittills var den extrema tröttheten i början vilket börjat lägga sig samt ömma bröst och mycket molvärk(främst på kvällar). Så av naturliga själv överanalyserar jag då oron alltid finns. Är mina symptom normala? Och när börjar illamåendet?

2022-09-18
MissTB
MissTB
Gravid i vecka 9

Jag har haft samma symptom som dig under graviditeten. Är nu i vecka 29 och har inte mått illa nån gång. Jag har knappt värk förutom om jag rört på mig för länge, tränar på utan problem och är inte hindrad av min graviditet på något sätt. Varit jätteorolig över detta till och från, men bm säger att det är så olika hur man mår. Allt ser bra ut med min bebis, så det är bara att vara tacksam över att slippa illamående etc :)

2022-09-22
Amanda10
Amanda10
Gravid i vecka 30

Hej! Jag hade precis samma symtom sig dig. Jag mådde aldrig illa, inte ens under förlossningen.

2022-09-21
Aannna
Aannna

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2022-09-20
therese95
therese95
Gravid i vecka 31

Jag hade i princip inga symtom alls på graviditet förutom lite trötthet, så jag kände flera gånger som att det inte var på riktigt. Är ju givetvis väldigt tacksam för att jag fick må så bra men bokade in tidigt ultraljud i vecka 9 för ett förstå att det var på riktigt ☺️

2022-09-20
amsjodin
amsjodin

Grattis till både graviditeten och att du får må bra! Jag har två barn där hjälp på klinik behövts med båda, varav ett med IVF. Jag var inte ett dugg illamående under någon av graviditeterna och kände precis som du att det typ inte var på riktigt när jag mådde precis som innan graviditeten. Kanske speciellt när man har kämpat länge och det tillslut lyckas att det är extra svårt att tro när man inte mår annorlunda. Man hör ju mest om de som mår pyton. Njut av att må bra och lita på ultraljud och MVC som säger att allt ser bra ut. Att läsa på nätet är aldrig bra men nog så svårt att låta bli. Vänta bara tills bebisen har kommit 🤦🏼‍♀️

2022-09-18
Chall
Chall

Alla får inte illamående. Min sambos syster hade absolut noll symptom hela graviditeten. Så skulle säga grattis till att du är bland de lyckliga få som förmodligen slipper illamåendet!


Det är absolut inget man egentligen vill ha kan jag säga….

Mvh hon som mådde illa i nästan åtta veckor och spydde konstant från vecka 5-vecka 12

2022-09-18
ThereseA
ThereseA
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...