App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Har ni känt samma

Hej är i vecka 28 nu och har senaste dagarna haft lite ont och är som öm på magen, typ på musklerna. Känns obehagligt och konstigt. Har samtidigt ont i ligamenten vid livmodern och ner. Har ni haft samma? Tror ni jag behöver oroa mig? Tack för svar❤️

2022-09-04
irislove
irislove
Gravid i vecka 31

Tack för svar känner mig lugnare nu :)

2022-09-21
irislove
irislove
Gravid i vecka 31

Hej!
När jag var gravid fick jag ofta lätt ont i och runt magen samt att det kunde ömma och sträcka lite här och var. Då var jag såklart nojig och pratade alltid med bm, men det var alltid bara ”växtvärk” och det är ju inte så konstigt att det känns att det växer i liv inne i kroppen. Men är man osäker är det ju alltid skönt att höra med bm ibland kan det vara skönt bara för att slippa oroa sig (från en mamma som la alldeles för mycket tid på oro under grav)

2022-09-21
Förstabarnsmamma
Förstabarnsmamma
Bebis på 6 månader

Nu vet jag inte om vi har samma, men jag har liksom ont precis nedanför revbenen på ena sidan, känns som typ huden/skinnet har släppt och lite sämre känsla där. Jag pratade med min bm och hon sa att det kunde vara att barnet ligger högt upp och liksom trycker allt uppåt och därför känns det så, skulle även kunna vara att barnet gillar att sparka åt det hållet och irritera den delen... 🙃
Jag brukar inte bli särskikt orolig för såna känslor för det känns ganska normalt att man får lite ont när det växer en figur där och kräver plats :)
Jag skulle väl säga att jag fick det runt vecka 27 :) ta det med din barnmorska nästa gång ni träffas och om du är orolig och du lägger mycket tanke på känslan så ring till din bm så kan du oftast få ett lugnande besked över telefon redan imorgon! :)

2022-09-08
Hurricane
Hurricane
Gravid i vecka 39

Jag är också i vecka 28 och känner ungefär samma som du tror jag, om jag trycker på magen är det lite ömt och ligamenten känns av från och till. Jag tror att det växer så mycket just nu och saker flyttar på sig, så det är nog inte så konstigt. Det är dock mitt första barn, så det finns säkert andra med erfarenhet som kan svara också.

2022-09-08
KristinT
KristinT
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...