App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Foglossning?

Hej! Jag födde mitt första barn för snart 5 månader sedan och har fortfarande svårt att motionera. Jag får så fruktansvärt ont efter promenader, framförallt insida lår och svanken. Det spelar liksom ingen roll om jag går kortare sträckor eller i ett långsamt tempo, får ändå ont. Jag undrar om det är någon som upplevt samma som jag? När kände ni att ni kunde ta promenader utan att det kändes i bäckenet över huvudtaget?

2022-08-05
0331
0331
Bebis på 5 månader

Hej! Vill också slå ett slag för sjukgymnast om du inte redan träffat någon. Fick väldigt bra hjälp med övningar som hjälpte. Kunde nästan inte alls gå efter min förlossning men det onda försvann efter ett par månader.

2022-08-05
Siggy
Siggy

Jag hade också problem med foglossning, men fick jättebra hjälp av sjukgymnast. Att simma har hjälpt mig jättemycket för det sliter inte så mycket på lederna samtidigt som det tränar musklerna.

2022-08-05
Linn98
Linn98
Gravid i vecka 13

Tack snälla för svar! Min förlossning slutade också i kejsarsnitt glömde jag tillägga. Och som du skriver, värken kommer på kvällen. Skönt att man inte är ensam. Då håller jag tummarna för att detta ska vända snart!

2022-08-05
0331
0331
Bebis på 5 månader

Jag hade svår foglossning hela graviditeten, värst vid slutet. Fick ks så min återhämtning från det påverkade också men foglossningen kunde jag känna upp mot 4-5 månader efter förlossningen. Jag kunde ändå gå 1 timmes promenad o sköta hushållet utan problem men sen kom värken på kvällen. Bäckenet och höfterna. Kändes som höften skulle hoppa ut led. Usch, men sen en dag helt plötsligt var det borta. Jag gjorde lite bäckensövningar hemma för att stärka bäckenet.

2022-08-05
NewGurl
NewGurl
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...