App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tidiga graviditetstecken.

Någon som kände några tidiga, väldigt tidiga tecken på graviditet? Typ en vecka innan bm. Vad kände ni isf?

2022-08-05
Pijjajja
Pijjajja

Jag hade extremt känsliga bröstvårtor redan veckan innan bm. Även illamående några dagar innan. Var extremt trött veckan före och var ganska glömsk pga tröttheten. Plussade cirka 3 dagar efter beräknad mens efter några ytterst svaga streck (vi trodde inte de var något streck men var som en skugga bara) - tog sen ett digitalt test 😊

2022-08-05
M2023
M2023
Gravid i vecka 11

Varje gång det inte har blivit något (förutom nu sist) kände jag allt möjligt, ömma bröst, illamående, spänd mage men fick aldrig något på stickan. Nu den senaste gången som också inte blev något kände jag dock ingenting.

Den gången jag blev gravid hade jag inga symtom förrän ca en vecka efter bim, metallsmak i munnen, känsligt luktsinne och illamående var det första som kom. Jag fick plus på stickan 3 dagar innan bim.

2022-08-05
NewGurl
NewGurl
Bebis på 15 månader

Hej igen,

Tänkte bara tipsa om clearblues digitala ägglossningstest, om du inte redan testat eller är supersäker på när du har din ägglossning. Jag trodde helt fel ang min ägglossning och hade den betydligt senare 😅.

2022-08-05
Emerentia32
Emerentia32
nyfödd bebis

Tack för era svar. Vi försöker bli gravida och letar tecken varje månad. Jag brukar få ont vid äl och det släpper alltid när den är slut men inte denna gång. Hade äl 27 juli och det liksom som drar fortfarande i mensmagen och det känns som att båda brösten har stora ömmande punkter bakom bröstvårtorna 🤷‍♀️
Min mens ska komma om 6 dagar men kunde inte hålla mig ang test, tog ett imorse men var negativt, får ta ett till om en vecka.

2022-08-05
Pijjajja
Pijjajja

Hej,

Eftersom vi hade planerat detta barn så kände jag efter väldigt mycket. Det jag kunde känna mycket tidigt var det som en del beskriver som "kolsyrebrus" nertill vid livmoder osv. Jag fattade direkt att nåt skedde 😊. Andra tecken som kom, dock kanske inte innan bm, var trötthet som var överväldigande.

2022-08-05
Emerentia32
Emerentia32
nyfödd bebis

Extrem trötthet och vagt illamående, typ ungefär som när man börjar känna att man kanske behöver spy fast mer diffus, kom och gick så var inte så hela tiden.

Den 4e september var jag och sambon ute och åt middag och drack öl, men kunde inte få i mig ölen och började må svinilla, kallsvettades och kändes som att jag behövde kräkas, så vi fick lämna och åka hem mitt i maten. Trodde jag hade fått typ magkatarr. Jag hade dessutom tagit andra dosen covidvaccin den 30 augusti men började få känningar nästan direkt. Så jag trodde först måendet berodde på biverkningarna från vaccinet men förstod sen i efterhand när jag plussade att det var tidiga gravidtecken. Särskilt tröttheten som höll i sig och aldrig gav med sig, och illamåendet som kom och gick. Var då som jag började tro att det inte var pga vaccinet som jag mådde så konstigt… jag plussade den 13 september BiM +7 och var då i vecka 5/6. Då hade jag haft ÄL runt den 23 augusti enligt min mensapp så det var riktigt tidigt som jag började få tecken då de kom drygt två veckor senare.

2022-08-05
ThereseA
ThereseA
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...