App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Plussade och började blöda samma dag?

Så förvirrad. Plussade igår vecka 5 samma eftermiddag började jag blöda. Inte jätte mycket och rättså ljust blod. Någon som varit med om detta och vad hände sen? Nidblödning? Missfall? blöder ännu men lite mindre nu. Förvirrad!

2022-08-04
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Tack för era svar :) de där med att ta ett test till om några dagar vet jag inte om de hjälper för de kan ju visa positivt upp till en månad efter att man fått missfall läste jag. Ja de är Bara att vänta och se.

2022-08-06
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Nidblödning är det förmodligen inte då det uppstår när ägget fäster i livmodern, och är du i vecka 5 så har den ju redan gjort det. Tror dock du inte behöver vara orolig så länge som det inte blir mer eller att du får magsmärtor,
Blödning kan vara vanligt i början på graviditeten utan att innebära missfall! En kompis hade mensliknande blödningar hela sin graviditet…

Men är du osäker så testa ta nytt graviditetstest om några dagar?

2022-08-05
ThereseA
ThereseA
Bebis på 3 månader

I båda mina graviditeter har jag blödigt tidigt. Nånstans runt v. 6 båda gångerna, men mer i mängd nu i graviditet nr 2. Vad exakt det beror på vet jag inte, men i båda fallen har jag blivit lugnad av barnmorskan att det är vanligt. Så jag antar att det kan ha med omställningen att göra. Det är mycket som händer därnere när en människa ska bli till och jag fick förklaringen att det skulle vara ”spillblod” i såna fall. Liksom överflödigt blod som kommer ut bara.
Jag har i övrigt inte blödigt mer senare eller haft några större bekymmer i graviditeterna.

Hoppas det kan lugna dig lite! Lycka till!

2022-08-05
gnumaan
gnumaan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...