App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blod och onda sammandragningar v.37

Hej! Jag är idag i v. 36+5. Sedan igår när jag var ute på en långpromenad i över 1h har jag haft en hel del sammandragningar. Vissa ondare än andra. Jag har den senaste veckan även fått ökad mängd flytningar men idag har det varit färskt blod i flytningarna. Dock ytterst, ytterst lite men ändå så man ser att det är klarrött/rosa. Sammandragningarna som dessutom gör ont känns endast nere vid fiffi, alltså sitter inte smärtan över hela magen eller ryggen. Bara lååååångt ner. Jag minns inte hur det kändes med förra barnet, haha.. är absolut inte tillräckligt täta känningar eller långa för att en förlossning har startat. Men blir fundersam om jag bör kolla upp något då det ändå är lite färskt blod samt enbart smärta långt ner (precis där huvudet ligger). Eller så har jag bara sköra slemhinnor och en bebis som trycker neråt.😅 Känner förövrigt bebis hela tiden så är inte orolig för den biten.😊

2022-08-01
JejjeH
JejjeH
Gravid i vecka 39

Sammandragningarna är normalt o jag blödde lite v. 39 o strax efter kom delar av slemproppen o några timmar efter det kom det mer.
Jag ringde ändå till förlossningen då jag var förstföderska, det var blodet som skrämde mig. Men de sa att det kan vara slemhinnorna o att bebis trycker på, dock trodde de att bebis skulle komma den veckan. Men icke!
Du kan ju ringa o prata med de, så skriver de även in det i din journal.

Veckan efter slemproppen gick vattnet o bebis kom genom igångsättning på bf dagen.

2022-08-01
Sofieeva
Sofieeva
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...