App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ont ländryggen

Någon annan som fått ont i ländryggen, mest på ena sidan (höger sida för mig)? Haft det till och från när jag sitter på jobbet (kontorsjobb), men nu har det kommit oftare. Känns som det är för tidigt för foglossning? Om det ens är det, är i v 9+4

2022-07-31
Student12
Student12
Gravid i vecka 11

Jag har haft problem med ont i ländryggen/svanskotan sedan graviditeten 2019. För mig är problemet en överspänd bäckenbotten och fick diagnos av fysioterapeft. Gjorde övningar jag fick av henne samt så gjorde jag avslappningsövningar från heltunderliv på Instagram. Det kommer tillbaka ibland och då repeterar jag övningarna igen. Jag har en rulle/svankkudde när jag sitter och även på kontoret.

Låter även som att det kam vara ischias som ovan nämnt.

2022-08-02
Peppsson
Peppsson
Gravid i vecka 7

Jag hade ont i ländryggen ner på ena skinkan. Hade ont från oktober till mars, då föddes min son. Så fort han kom ut släppte det. Det var i alla fall ischias. Jag hade en såååån smärta i slutet. Som du säger, när jag var på kontoret då blev det värre. Det högg till och om jag hade suttit ner och skulle resa mig för att gå då fick jag gå väldigt långsamt de första stegen, för det gjorde fruktansvärt ont. Tyvärr hjälpte inget mig, sov med gravidkudde och gick på massage. Pratade med en fysioterapeut och hon gav mig en övning där man ska luta huvudet bak och sträcka sig typ. Dock inte så lätt med en mage.. hoppas det går över för dig! Förstår din smärta..

2022-07-31
Leo2022
Leo2022

Hej!
Jag har nu i kanske 3 veckor haft ont ner vid/i svanken. Köpte mig en gravidkudde/sovkudde och kan säga att det underlättat mycket på kvällarna i soffan och på natten när jag sover. Kanske något att testa? 😊 Vet också att BM kan hjälpa dig med övningar för ryggen för att träna upp muskulaturen.

2022-07-31
Idaelisabeth
Idaelisabeth
Gravid i vecka 17
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...