App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tar inte flaska längre

Jag helammar men har pumpat de gånger jag har barnvakt och är i väg. Idag när jag skulle iväg så när min tjej på 3,5 månad var hungrig så tog hon inte flaskan längre. Vad beror det på? Det har aldrig varit några problem innan, senast var 3 veckor sedan och då var hon nästan 3 månader (nu är hon 3,5 månad) Hur kan det ha ändrat sig? Vi använder MAM 0+ imed jag ammar och hon inte ska få i sig för mycket bröstmjölk på en gång. Hon har dessutom blivit mer grinig och blir lätt ledsen och vill inte att man lämnar blicken från henne. Är det en fas tro?

2022-07-30
Humlan1990
Humlan1990
Bebis på 3 månader

Min bebis började också rata flaskan med utpumpad bröstmjölk vid den åldern, vet inte varför men vi har inte lyckats få honom att acceptera flaska igen. Han är nu drygt 6 månader och har börjat äta lite vanlig mat, men välling i flaska funkar inte heller.

2022-08-04
Elina_87
Elina_87
Bebis på 7 månader

Det finns några möjliga förklaringar. Fortsätter bebisen vägra flaskan? Går det kanske för långsamt i den? När mam använder flaska brukar man byta storlek på dinappen varje 2-3 månader cirka (det står på napparna vilket ålder de passar), ofta börjar bebisen slåss vid flaskan när de upplever det går for långsamt/fort. En annan sak är även utveckling, de börjar minnas mer runt 4 månader och det kan bli så att flaskan börjar vägras xD. Kan även handla om person som ger, någon kan accepteras ge ur flaska men inte en annan person...

2022-07-31
Amana
Amana
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...