App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Antidepp Sertralin gravid

Hej! Jag är gravid i vecka 35 och började med 25 mg sertralin för 5 veckor sedan pga tidigare förlossningsdepression. Jag har ända sen start av medicinen känt mig dåsig och fruktansvärt trött. Är fortfarande väldigt tankespridd och har svårt att se fram emot bebisen för jag är rädd att jag kommer må dåligt igen. Är de någon här med erfarenhet av Sertralin och kan de vara att så att jag kanske behöver höja dosen till 50 mg? Ska prata med min läkare nästa vecka men vore skönt om någon annan har någon erfarenhet.

2022-07-01
Blomtjejen
Blomtjejen
Gravid i vecka 40

Jag började på 25 men fick gå upp till 75 1 och en halv tablett. Vissa är olika och behöver olika mycket❤️

2022-07-03
Marreel
Marreel

Tack snälla för peppen!❤️ Får se va läkaren tycker men tänker nog iaf att de är värt att testa höja eller byta än att sluta helt med medicinen! Och exakt, försöker också tänka att de inte behöver bli som förra gången men fan va svårt de är när man är inne i orosmolnen..

2022-07-03
Blomtjejen
Blomtjejen
Gravid i vecka 40

Av min erfarenhet kan man behöva öka doser/ändra sort av antidepressiva flera gånger innan det blir rätt. Du gör helt rätt i att prata med din läkare. Jobbigt att känna sig så trött också! Hoppas det känns bättre snart! Kram

2022-07-02
Feberalice
Feberalice

Hej!

Förstår att du är orolig, kände liknande själv. Skulle tro att det hjälper att gå upp i dos, då 25 mg inte alls är mycket. Sedan en sak som hjälpte mig, är att även om det hände första gången, betyder det inte att det kommer bli samma igen. Du klarar det här!

2022-07-01
MarleneSoder
MarleneSoder
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...