App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svårt att bli gravid andra gången + negativa gravtest.

Jag och min sambo har försökt få ett andra barn i 10 månader nu utan att ngt händer. Vi har nu valt att göra en basutredning för att se om ngt inte funkar som det ska, som börjar i September. Men vi vill ju så gärna att de ska ta sig själv. Nu är min mens sen 4 dagar, den brukar alltid vara i tid. Men gravtesterna jag tagit visar negativt. Min första fråga - någon annan som upplevt svårigheter att få till ett syskon? Det tog ca 8 månader för att få vår första. Fråga två - är det någon som fått negativt svar på gravtest men ändå varit gravid? När visade det sig i isf? Någon som har tips som hjälpt med graviditet?

2022-06-29
Barn på 2 år och 1 månader

Vi hade oskyddat sex i drygt 10 år innan vi tog hjälp av en kvinnoklinik för att utreda varför inget hände.
Jag hade låga sköldkörtel siffror och PCOS, medicinerades för detta och blev gravid efter ca 2 månader trots cystor på båda äggstockarna.

Med barn nr 2 fick jag hormoner för att skapa ägglossning och mens, det tog ca 4-5 månader innan plusset som visade neg först men sedan positiv veckan efter.
När vi träffades var vi 19år gamla, nu 32 och snart två barn 🥰. Håller tummarna för er!

2022-07-04
Camilla B
Camilla B
Gravid i vecka 25

Hej!
Vi är exakt där ni är. Vi har försökt i 11 månader nu, har en 2,5 åring sen innan. Det har inte gått nån gång för oss. Ägglossningstesterna visar ibland positivt men ibland visar de ingen ägglossning alls. Jag har bestämt mig för att kontakta en gynklinik för basutredning jag med nu... Men det känns skit jobbigt och det enda jag kan säga är att ni är inte ensamma ❤️STOR KRAM till er ❤️

2022-07-01
ememe92
ememe92
Barn på 2 år och 7 månader

Med mitt första barn tog det 4 månader innan jag blev gravid. Vi ville sedan ha ett syskon och då tog det ca 1,5 år för andra barnet. De gick dock inget vidare så ungefär 3 år tills vi fick ett syskon blev det. Är nu inne på 3:e barnet, vilket också tog ca 1,5 år för mig att bli gravid med. Trodde något var fel men ibland tar det väl bara lite längre tid🤷‍♀️ Valde också att inte tänka på det så mycket och tillsist hände det bara. Stress och press påverkar ju också en. Och till fråga två, med mina två första har gravtestet varit negativt och jag har fått söka vård då jag haft ont nere i magen och väl där på plats har dem sett jag varit gravid trots negativa tester😅

2022-06-30
MoniqueW
MoniqueW
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...