App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Positivt ägglossningstest, ingen mens i sikte & negativt gravidtest

Hej där! Jag börjar bli lite orolig & tankspridd & tänkte därför att detta forum känns perfekt att skriva i i hopp om svar om era erfarenheter! Jag & min sambo längtar efter barn, denna månad använde vi oss av ägglossningstest. I vanliga fall när jag har/på väg att få ägglossning så får jag väldigt väldigt ont i brösten. Denna gång hade jag inga symtom alls! Fick positivt ägglossningstest och nu, snart tre veckor senare har mensen fortfarande inte kommit. Den är ca 5 dagar sen. Jag har haft molande mensvärk & trott att mensen kommer men den kommer inte. Har gjort två graviditetstest varpå båda är negativa… Förstår att det kanske är tidigt att testa men börjar känna lite oro att något inte stämmer ang mensen :) Har någon varit med om liknande eller vill dela sina erfarenheter? Tacksam för svar! :) Ha det fint!

2022-06-28
Försöker

Det måste ju varit något fel för mig Men tog test typ två veckor efter att mensen borde kommit först, men bägge var negativa (clearblue digital), testade senare en gång till och det var också negativt. Var så uppgiven för mensen kom inte och så. Senare tog jag ett nytt test för att verkligen kunna utesluta allt, men då visade det sig att jag var i vecka 6 😅 Håller tummarna för dig!

2022-06-28
Adria_nne
Adria_nne
Gravid i vecka 24

Tester bör ju visa positivt om man är gravid när man passerat BIM, jag testade positivt direkt på BIM+7, hann knappt lägga ner testet så visade det att jag var gravid.

Vad för typ av test använder du?

2022-06-28
ThereseA
ThereseA
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...