App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blöder orolig missfall på gång?

Hej, Gick in i vecka 9 i fredags och har blött hela helgen (fredag-söndag) börjat avta idag söndag men blöder fortfarande . Är inga klumpar eller smärtor i magen klarar mig på trosskydd men i lördags gick det nästan igenom. Någon som varit med om det kan de vara missfall fast ingen smärta? Ska ringa gynmottagningen imorgon hoppas få tid imorgon eller tisdag men misstänker man kanske får vänta ett tag på att få reda på det.

2022-06-26
Alice N mamma
Alice N mamma
Barn på 3 år och 11 månader

Hur gick det för er ? Jag själv fick en jätte blödning i v 10 trodde så klart vi fått missfall. Va hos läkare 1 vecka senare och visade sig att fostret levde. Sedan dess har jag haft både små och större blödningar. Är nu i v 18 och ska på rutinultrajud nästa vecka. Har vart inne akut 2 för blödningar och har sett be ut på alla UL!
Hoppas de fick fint för dig ❣️

2022-07-04
SandraljungR
SandraljungR
Gravid i vecka 23

Fått en tid för tidigt ultraljud på fredag så får se vad de säger.

2022-06-27
Alice N mamma
Alice N mamma
Barn på 3 år och 11 månader

Hej!
Förstår absolut din oro. Hur mycket man än hör andra berätta, så är det alltid bäst att kolla upp, som du också ska göra. För det är ju så olika från person till person varför man blöder. Vet några i min närhet som har blött en hel del där i början av sin graviditet och bebisen har mått fint. Sen är det ju alltid positivt att att du inte känner av någon smärta som du säger.
Håller alla tummar och tår för dig. Kram.

2022-06-27
LoLi91
LoLi91
Gravid i vecka 20
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...