App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Babysitter?

Hur länge satt era barn i babysitter? Vår tjej är ett år och vi använder fortfarande vår flitigt. Nu ska den som vi lånat den av låna den vidare, så vi funderar på om det är lönt att införskaffa en i denna ålder eller ej. Hon kan inte klättra ur den och sitter bekvämt.

2022-06-24
Jenny Li
Jenny Li
Bebis på 13 månader

Vår 3-åring använder fortfarande sin babysitter ibland, antingen att sitta i framför tv/brasan och mysa eller så kan man leka med den/på den! 🤩Vi har en baby björn, och den tål upp till 13 kg så den kan jag rekommendera! Har klarat 3 år, varav de senaste 2 ganska oförsiktig användning, och är inne på barn nummer två nu. Stora har den helt enkelt som en barnfotölj, men smidigare eftersom vi kan fälla ihop den och förvara bakom soffan när den är ivägen 🤷🏼‍♀️

2022-06-29
Annie1993
Annie1993
Bebis på 9 månader

Jenny Li - ja det kanske är dags då haha !
Men vill hon inte sitta i stolen då ?

Vår räddning nu är matstolen, ja .. när det funkar såklart. Annars ska hon väl försöka ta sig ur den med 😂

2022-06-25
Sofieeva
Sofieeva
Barn på 1 år och 6 månader

Ca 4-5 mån, sen var det full rulle. Sitta still är inte lillans grej ☺️

2022-06-25
Blomman21
Blomman21
Bebis på 10 månader

Hehe jo hon sitter avslappnat där på morgonen och gungar i takt med att vi äter vår frukost. Ibland som ni sa då man behöver laga mat eller packa nån väska eller liknande. Annars är hon upp och ner och överallt, går, kryper, leker, dansar. Men babysittern har verkligen varit räddaren i nöden sedan hon var cirka 2 månader gammal, så skulle kännas konstigt att sluta med den. (Såg nu på stolen att det stod max 9 kg. Hon väger kring 8,5.) Kanske dags att avveckla den då haha..

2022-06-25
Jenny Li
Jenny Li
Bebis på 13 månader

Precis som tidigare kommentar, också hört o läst det.
Vår dotter slutade använda den när hon var ca 8 mån kanske. Hon ville bara vara på golvet o upptäcka, men ibland satte vi henne i den för avlastning eller när vi skulle laga mat osv.

Kul ändå att du lyckas få din ettåring att sitta stilla o vara nöjd. Min.. herregud, när hon var 1 så var hon överallt och ingenstans 😅 så hade önskat att hon kunde använda den då haha

2022-06-24
Sofieeva
Sofieeva
Barn på 1 år och 6 månader

Hej
Min son använde bara i ett par månader till och från.
Jag ville inte låta honom sitta i den för mycket för jag läste nån studie som dem gjort om babysitter o gåstol att det påverkar deras motorik så det bästa är att ha dem på golvet och utforska och stabilisera sig i nacke osv.
Sen är det klart att det beror på HUR MYCKET dem används.

2022-06-24
Aydinnn
Aydinnn
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...