App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vägrar flaska

Min son som snart är 7 månader har börjat vägra flaskan. Han har ätit ersättning sedan dag 1. Har alltid öppnat munnen och ätit bra fram till 2 veckor sedan. Då har han helt plötsligt börja stänga ihop munnen och vägrar äta. Kan tillägga att han har 0 intresse för vanlig mat trots att vi provar flera gånger per dag. Är orolig att han inte ska få i sig tillräckligt, speciellt nu under sommaren där vätska är viktigt. Får i han Max 60-90ml efter lång kamp. Men vill ju inte tvinga han heller så han skaffat ett hat mot mat. Har någon varit med om liknande? Kan det hjälp att byta märke på ersättningen ?

2022-06-23
EwelinaA
EwelinaA
Bebis på 6 månader

Min tjej var lite svår förra sommaren, när hon var 6-7 mån.
Det visade sig att hon hade ont i munnen , strax efter dök det upp 2 tänder. Under tiden hon höll på krångla så fick vi heller inte röra henne i munnen. Så vi gav en Alvedon o då blev hon sig själv igen. O då tog hon flaskan igen. Så hon var väl kanske öm, hon ville heller inte ha nappen lika ofta.
Men vi fick dock i henne mat.
Jag gjorde lite puréer och fryste ner, det gillade hon. Svalt o skönt.
Vi har även en babybrezza så jag sänkte tempen på den till lägsta. Hon ville inte ha något varmt att dricka.
Testa att inte göra ersättningen så varm,
Hört att det ibland kan funka att byta ersättning men har själv inte testat det.

Nu är ju alla bebisar olika såklart men värt att testa kanske, behöver ju inte vara tänder men man vet aldrig. De kan vara påverkade flera veckor innan de ens dyker upp.

2022-06-23
Sofieeva
Sofieeva
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...